Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Egon

nagyúr

válasz FefeeX #31 üzenetére

A legtöbb (ilyen típusú) strat valóban túl könnyű egy idő után (a MoM-nak is ez a rákfenéje). Kivétel a Fantasy Wars. Mondjuk nekem személy szerint nincs bajom azzal ha egy idő után csak a térkép széle tud megállítani: egyrészt a jól sikerült fejlesztés megérdemelt jutalmának fogom fel, másrészt bosszút állok a gépen, a (legtöbb játékban meglévő) csalásért (a kezdő fórra gondolok)...:D

• Egon

nagyúr

válasz FefeeX #27 üzenetére

Valóban nincs meg a SoD, soha nem is játszottam vele, azonban láttam egyszer, se új egység, se új vár, pár küldetésért pedig akkor sem érte meg, és most sem, hogy beszerezzem - nekem. Emellett még ott a maradék duplikációja, miért fizess mégegyszer azért, amiért egyszer már fizettél, meg ilyen apróságok.

Ezt én úgy oldottam meg, hogy eladtam a Guru-melléklet alapjátékot meg az Armageddon's Blade-et, és megvettem 1K-ért (használtan) a Complete verziót...:)
    Amúgy valóban nem volt új egység a SoD-ban, viszont a varázstárgyak kombóban való használhatósága, meg 1-2 apróság (pl. 4 helyett 5 egyéb típusú tárgyat aggathatsz a hősre), az új kampányokkal együtt szvsz. megéri hogy foglalkozzanak vele... Pl. nagyon tetszett a nekro kampány: az elején megszerezhető varázstárgy kombó segítségével, minden egyes legyőzött ellenfél újjáéled a csapatodban - Lich-ként (ha Power Lich-ekkel nyomulsz, és nincs üres hely, akkor Power Lich-ként). Áááááállat...:D

Új hozzászólás Aktív témák