- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen sok változtatás került bele a SoD-ba. Egyrészet amiket említettél (Combo Artifacts), plusz újabb tereptípusok, amik a csaták kimenetelét döntően befolyásolhatták. Emellett ugye változott egy-két egység is ilyen-olyan formában (pl az Angel / Archangel beszerzési költsége, ami azért indokolt volt). Felsorolás szintjén nem sok, hatásában annál inkább.
-
FefeeX
veterán
Hát nem tudom, megvettem 1-2 gammát, ami hasonlóan megéri hogy foglalkozzanak vele, ott állnak a polcon. Mondjuk ahogy Te csináltad, valóban jó megoldás (lenne, ha valaki akarna ilyeneket venni, meg eladni a környezetemben)... Sajna munka mellett, mikor már megvehetem ami megtetszik, nincs idő arra is, hogy végigcsináljak mindent...
Amúgy hosszú távon kampányozásban a heroes nekem mindig is monoton volt, vagy sikerül kigyúrnod egy sereget, amivel mindent alázol, vagy beborulsz mint részeg az árokba. Egy idő után nem nyújt -nekem- akkora pluszt, mint amennyi időbe kerül. És akkor inkább már a szebb grafikás, számomra még jobban bejövős Heroes V gold pack...Meg az azzal való multi. (mondjuk én mindig is inkább multi beálítottságú voltam, egyedül unom a játékokat)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged