- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Hát nem tudom, megvettem 1-2 gammát, ami hasonlóan megéri hogy foglalkozzanak vele, ott állnak a polcon. Mondjuk ahogy Te csináltad, valóban jó megoldás (lenne, ha valaki akarna ilyeneket venni, meg eladni a környezetemben)... Sajna munka mellett, mikor már megvehetem ami megtetszik, nincs idő arra is, hogy végigcsináljak mindent...
Amúgy hosszú távon kampányozásban a heroes nekem mindig is monoton volt, vagy sikerül kigyúrnod egy sereget, amivel mindent alázol, vagy beborulsz mint részeg az árokba. Egy idő után nem nyújt -nekem- akkora pluszt, mint amennyi időbe kerül. És akkor inkább már a szebb grafikás, számomra még jobban bejövős Heroes V gold pack...Meg az azzal való multi. (mondjuk én mindig is inkább multi beálítottságú voltam, egyedül unom a játékokat)
-
FefeeX
veterán
válasz
#65675776 #25 üzenetére
számítógépes játék pedig adathordozón került be a történetbe, kazetta, hajlékony lemez, stb. Persze, meg kellett írni, mint a könyvet is ki kellett gondolni, mielőtt leírod. A papír az adathordozó, a gondolataid adathordozója, mint ahogy a program adathordozója pl a lemez. Gyakorlatilag megint ott vagyunk ahonnan kiindultunk, hogy nem sok értelme volt az okfejtésnek, annyira jó a letöltött játék, mint a letöltött könyv. A könyv kinyomtatható, a játék kiírható.
Ollie: Valóban nincs meg a SoD, soha nem is játszottam vele, azonban láttam egyszer, se új egység, se új vár, pár küldetésért pedig akkor sem érte meg, és most sem, hogy beszerezzem - nekem. Emellett még ott a maradék duplikációja, miért fizess mégegyszer azért, amiért egyszer már fizettél, meg ilyen apróságok.
-
FefeeX
veterán
válasz
#65675776 #20 üzenetére
én írtam a csalásról, te meg erre egy nekem szóló, igen csak szívhez szóló szösszenetet - amihez nem is tudom egyébként, honnan vetted a bátorságot, de a személyeskedést inkább elhagyom, emellett nem anyáztam, csak ajánlottam, kivel szemben használd a stílusod.
Csalás - intelligencia - hm... Hidd el, a kettőnek nem sok köze van egymáshoz... Tovább inkáb nem írom, nehogy belemásszak az érzékeny lelki világodba... (általában egymás ellen játszottunk, nem kampányt, de ez a dologban egy teljesen felesleges információ)Optikai lemez sehol nincs? A nyomtatott? Ez érdekes, lévén hogy nyomtatott lemezem - pedig rengeteg van - felhasználói hibán kívül még egy sem távozott el - ellentétben a vinyókkal... Pedig kíméletes vagyok velük. Vinyón a hely is 1. korlátozott 2. pénzért van
3. fenntartani szerverparkot stb, nem olcsó... Jajj már... A logisztika amivel kiszállítják a fizikai anyagot meg biztos olcsó...
4. környezetszennyezőbb, de ez most hogy jön ide? többet fizetsz azért, a cégnek kevesebbe kerül, kevesebbet kapsz, de kevésbé környezetszennyező (emellett pedig a szerver tőled független éjjel-nappal megy, mint ahogy a késztermék rég ott a polcon, így az összehasonlítás gyakorlatilag felesleges)
#22: alapvetően nyomtatott
Minden alapvetően olyan, amilyennek készül. Hadd ne folytassam ezt az elég kicsavart gondolatmenetet...
Őrületes, hogy egyesek a gondolatmenetük alátámasztására milyen baromságokat nem képesek kitalálni...
-
FefeeX
veterán
válasz
#65675776 #17 üzenetére
hm, az intelligenciád a padlót verdesi... Édsanyád minősítsd, ha nálatok ez a megszokott stílus... (plusz voltam akkor épp 12 éves, te szerencsétlen észkombájn)
Doboz és borító meg amúgy is:
1. fíling
2. biztonság
3. plusz költség, aminek a hiányát levonhatták volnaDe látom olyan sötét vagy, hogy csak azokat olvasod, amik a gondolatmeneted alátámasztják, a többi dolog pedig nem tény...
-
FefeeX
veterán
hanem vinyón tárolod a telepítőt is --> ha már tárolni akarod másutt is, vagy a helynek a relatíve árát számolod, egyből drágább
Nincs szép doboz, borító, viszont nem foglalja a fizikai helyet sem
De egy esetleges vírusnál szpokk kapitány lehet, míg a lemezt max a saját hülyeségedből töröd ketté
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone-t használók OFF topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged