- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccczka
tag
válasz
debrecenikri #57 üzenetére
Valószínűleg.
Ha Bátorligetről (központ, kis park, nincsenek falak és vas építmények) haza szeretnék telefonálni akkor szó szerint fel kell állnom egy padra vagy székre. Volt olyan, hogy a Niva motorháztetőjén állva telefonáltam.Ez van évek óta, több telefonnal is. Arrafelé a népek csak egy szolgáltatónál fizetnek elő (vajon miért?
).
Vodás vagyok.
-
válasz
debrecenikri #57 üzenetére
Így van,eltérőek.De gondolom fejlesztik.
-
válasz
debrecenikri #35 üzenetére
Baromság.Telenyomoros vagyok és tapasztalatból mondom,hogy NINCS olyan lefedettség amiről te beszélsz.A munkám miatt sokat utaztam az országban,azért tudom.Csak mielőtt megkérdeznéd.
Biztosan bővítik folyamatosan,de nevetséges,hogy egy vagyont fizetek évek óta és sok helyen 3g sincs,nem hogy 4g. -
válasz
Ez így nagyon nem igaz.Van saját tapasztalatom hogy szinte még gsm térerő sincs nemhogy 4g jópár helyen amerre járok.
-
hagymas7up
tag
válasz
Ne haragudj, de ez úgy hülyeség, ahogy van.
Én olyan helyet is mutatok neked, ahol nem hogy GPRS sincs, de 2szolgáltatónak térereje sem. Pedig nem a rét közepéről van szó. A Jánoshalma-Hajós összekötő út egy kb 1km-es szakaszán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest