- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#72042496 törölt tag A TR kapcsán válaszoltam a hozzászólásodra, egyébként csak azokra a felhangokra akartam írni, amelyek alapján a HD 7870 gyenge, nem jó Full HD-ra. Jó az, ha az ember nem maximalista. Egyébként hamarosan esedékes egy váltás, így majd megnézem milyen magasabb beállításokkal. Nekem Mediumon is tetszik, de teljes részletességen biztos még sokkal szebb lesz! 
- 

#72042496 törölt tag A Tomb Raider nálam az 5770-en is szépen megy FullHD-ban, Medium beállítások mellett. Úgy is nagyon jól néz ki, ezért nem hinném, hogy egy HD 7870 mellett jelentős kompromisszumokat kellene kötni. Az ma is egy erős kártya, maximum néhány játékhoz kevés, illetve akkor, ha valaki ész nélkül maximumra állít mindent. A cikkhez: Az utolsó oldalra ugorva a HD 7970 OC-nál a minimum oszlopa 100%, az átlagé pedig 94. Sajnos a legfeltűnőbb helyen hibás, így még én is kiszúrtam, pedig csak az első oldalt olvastam el, és az utolsóból csipegettem. Őszintén szólva ennyi is elég volt a cikkből. Nem akarok bunkó lenni, de olyan, mintha egy Wordben lejegyzetelt előadást olvasnék: elnagyolt a formázás, és hemzseg a stilisztikai hibáktól. Helyesírási is van benne, de az nem olyan vészes. Tartalmilag valószínűleg kiváló, de ilyen minőségben tálalva én ezt sajnos nem tudom megfelelően értékelni. Érdemes lenne lektoráltatni valakivel, mert ebben a formában a tartalmi minőség ellenére sem való címlapra. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest