Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
 - Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra

Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
A TR kapcsán válaszoltam a hozzászólásodra, egyébként csak azokra a felhangokra akartam írni, amelyek alapján a HD 7870 gyenge, nem jó Full HD-ra. Jó az, ha az ember nem maximalista.
Egyébként hamarosan esedékes egy váltás, így majd megnézem milyen magasabb beállításokkal. Nekem Mediumon is tetszik, de teljes részletességen biztos még sokkal szebb lesz!
 - 

törölt tag
válasz

ricshard444

üzenetére
						Ó, így értem már, máshogy értelmeztem a grafikont! Ez az én hibám.
A többivel kapcsolatban, hogy tényleg ne úgy jöjjön le, hogy csak fikázódom: sokkal jobb lett volna, ha az alcímekből kevesebb van, és azok rövidek, cím jellegűek, illetve ha nem kezdődne minden mondat új sorban. Ez csak két apró dolog, de ha odafigyelsz rájuk, már sokkal olvashatóbb lesz a cikk. Ha nem lenne ilyen hosszú, fel is ajánlanám, hogy segítek átpofozni, csak tényleg terjedelmes az írás és sajnos nincs rá időm.
 - 

törölt tag
A Tomb Raider nálam az 5770-en is szépen megy FullHD-ban, Medium beállítások mellett. Úgy is nagyon jól néz ki, ezért nem hinném, hogy egy HD 7870 mellett jelentős kompromisszumokat kellene kötni. Az ma is egy erős kártya, maximum néhány játékhoz kevés, illetve akkor, ha valaki ész nélkül maximumra állít mindent.
A cikkhez:
Az utolsó oldalra ugorva a HD 7970 OC-nál a minimum oszlopa 100%, az átlagé pedig 94. Sajnos a legfeltűnőbb helyen hibás, így még én is kiszúrtam, pedig csak az első oldalt olvastam el, és az utolsóból csipegettem.
Őszintén szólva ennyi is elég volt a cikkből. Nem akarok bunkó lenni, de olyan, mintha egy Wordben lejegyzetelt előadást olvasnék: elnagyolt a formázás, és hemzseg a stilisztikai hibáktól. Helyesírási is van benne, de az nem olyan vészes. Tartalmilag valószínűleg kiváló, de ilyen minőségben tálalva én ezt sajnos nem tudom megfelelően értékelni.
Érdemes lenne lektoráltatni valakivel, mert ebben a formában a tartalmi minőség ellenére sem való címlapra.

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Kuponkunyeráló
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Fujifilm X
 - AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
 - 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - További aktív témák...

- Új pitaka tók Iphone 17!!!
 - Új Gamer Gép - ASRock B760M, Intel I5 14400F, 32GB DDR5, RTX 3080, 1 TB M.2 SSD, 750W
 - Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
 - 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház

- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
 - Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
 - Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
 - Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest