- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatpingvin #14 üzenetére
Na AZ hardcore
-
válasz
fatpingvin #8 üzenetére
Ez vót a cél
-
válasz
fatpingvin #6 üzenetére
Én attól függ, mire.
Most ha csak file-ok kellenek valahonnan, vagy valahova, akkor inkább Samba, vagy NFS, ezek általában vannak mindenre. Ha fut róla valami, akkor tényleg valami komolyabbon kell kiajánlani, de nekem most nincs is ilyesmim.
Meg ez, hogy a hálómon kívülről, havi kb. egyszer kell néha ilyen módon elérni az asztalon hagyott laposon a dolgokat, pont ilyen szinten jó, ahol az SSHFS van, és nem kell hozzá kifelé port nyitni (ja, meg még azt áttolni tunnelen, stb), stb. Így is túl sok minden van átengedve -
válasz
fatpingvin #4 üzenetére
Nem szeretni kell
Amúgy nekem semmi határeset nincs az SFTP-ben sem, végülis az SS inkább egy protokoll, amin azt viszel át, amit akarsz. Innentől...
Van olyan FS is, ami a Gmail-t használja meghajtónak. A 2000-es évek végén tök jó dolog volt, még mielőtt lett volna Google Drive
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged