- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatpingvin #14 üzenetére
Na AZ hardcore
-
-
-
válasz
fatpingvin #8 üzenetére
Ez vót a cél
-
válasz
fatpingvin #6 üzenetére
Én attól függ, mire.
Most ha csak file-ok kellenek valahonnan, vagy valahova, akkor inkább Samba, vagy NFS, ezek általában vannak mindenre. Ha fut róla valami, akkor tényleg valami komolyabbon kell kiajánlani, de nekem most nincs is ilyesmim.
Meg ez, hogy a hálómon kívülről, havi kb. egyszer kell néha ilyen módon elérni az asztalon hagyott laposon a dolgokat, pont ilyen szinten jó, ahol az SSHFS van, és nem kell hozzá kifelé port nyitni (ja, meg még azt áttolni tunnelen, stb), stb. Így is túl sok minden van átengedve -
válasz
fatpingvin #4 üzenetére
Nem szeretni kell
Amúgy nekem semmi határeset nincs az SFTP-ben sem, végülis az SS inkább egy protokoll, amin azt viszel át, amit akarsz. Innentől...
Van olyan FS is, ami a Gmail-t használja meghajtónak. A 2000-es évek végén tök jó dolog volt, még mielőtt lett volna Google Drive -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest