- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annak több gondja is tud lenni... Eddig kettő van itthon, mind a kettőnek behalt a wifije. Belassul, dobálja. USB-n mondjuk nem voltak használva.
Igazából a külső tápos hub az próbának lenne jó, felesleges addig macerálni, amíg ki nem szűröd, hogy tényleg a router tápja gyenge. -
Nem futottam, de nem lehet, hogy inkább a SoC melegszik túl? Milyen router?
Próbáld meg egy küső tápos USB HUB-bal. Ha azzal jó, akkor érdemes lehet mókolni a routert.Ha combosítani akarod, akkor első körben nézd meg a táp kondenzátorait, hátha csak elfáradtak, és nincs elég puffer. Nagyobb terhelhetőségű dugasztáp is mehet.
Ha tényleg erősebb tápot akarsz az USB-re, akkor lehet a router betápjáról venni egy tápfeszt, azt egy 7805-tel vagy egy ilyen step-down-nal lehúzni 5V-ra, és külön odaadni az USB csatlakozóra (pl. elvágni a routerről jövő 5V fóliáját, vagy felemelni a csatlakozó lábát). Persze így már kell az erősebb dugasztáp. -
sonar
addikt
Ha már tp-link meg táp a téma.
Anno valahol láttam egy leírást amivel az USB tápját lehetett combosítani.
Nekem az a bajom ha nagy írási művelet van az USB-n akkor néha letérdel (restartol) a router.
Nem futott bele vki még ilyen problémába? Vagy is hát inkább a megoldásba -
-
Uzsito
csendes tag
Végre valami kontent
Szép munka, annyira nem is gányolt
Tök jó hogy ilyen olcsó volt, meg hogy könnyen megtaláltad a hibát. Jók ezek a routerek még sok mindenre, kár lett volna érte.
Arduino, vagy ESP8266 projekt nem lesz mostanában?
-
válasz
cinemazealot #1 üzenetére
Erről van szó, bár az igazán jó WDS az, ha ugyanazt a hálót szórja, kiterjesztve a hatótávot.
Én csak próbálgattam, de különböző router fw-kkel rémálom. Azonosakkal vszont a DD-Wrt úgy csatlakozott, mint az álom!
TP saját firmware-ivel is könnyen felépül a WDS. Openwrt többet tud, viszont nekem macerásabb volt. Meg lehet csinálni amúgy. Az egyszerűbb eset meg, hogy más SSID-je van, de kapcsolódik a fő routeredhez, és az az átjáró a net felé. -
cinemazealot
addikt
Gyönyörű!
"WDS kliens" alatt egyébként azt kell érteni, amikor a router kliensként csatlakozik egy létező WiFi hálózatra, hogy így hozzon létre egy alhálózatot a hozzá vezetékkel csatlakozó egyéb eszközöknek? Mert nekem is van egy 740N v4.23-am, amit így akartam volna DD-WRT-vel beüzemelni, de a jó égnek nem akarta az igazat (persze lehet, hogy csak a router rossz). De ha egyről beszélünk, lehet, hogy teszek egy próbát az OpenWRT-vel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged