- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Az AMOLED brutális színteret tud, de alapból tényleg émelyítően cukormázasan túlszaturált. De az újabb Samsung modelleken vannak választható színprofilok, köztük visszafogott is, amin egész jó fotókat feldolgozni. Szóval ez szimpatikusabb nekem, mint az IPS egyetlen, ráadásul nem tökéletes kalibrációval.
Én nagyon kedvelem az LG-t, nagyon várom a G4-et, de sokszor nagyon öntörvényű és a user helyett akarja eldönteni mi kell neki. A kameraszoftver is csúnyán fapados, pedig ha lenne benne tisztességes manuális vezérlés, attól még a full amatőröknek továbbra is ott van az automata mód.
De az LG is fejlődőképes, meglátjuk mit gurít a G4-gyel.
-
G-Guts
aktív tag
válasz
Remekelek28 #35 üzenetére
Most, hogy lassan betölti a 18.-at, azaz belép a felnőtt kor varázslatos világába, úgy gondolta ideje neki is hozzászólni valamihez! Lehetőleg ezt úgy, hogy valamelyik órán teszi a középsuliban (szülei által vásárolt okostelefonnal persze) mert azt még az órát követő szünetben az isitársainak el is újságolhatja. Milyen cool..
Ja, nem, tévedtem, már vége lett a sulinak. Hazafelé a buszon teszi mindezt (szülei által vásárolt okostelefonnal persze, még mindig). De az ötletet a hozzászóláshoz az órán agyalta ki.
-
Vikooo
addikt
válasz
Remekelek28 #31 üzenetére
Mobilok nagy részében Sony CMOS van. A többiben OmniVision, Toshiba (pl. Pureview Nokia, új HTC) vagy esetleg Samsung.
LG CMOS -ról (képérzékelő) még nem is hallottam
Almás telefonokban is Sony van, régen az i4 ig bezárólag használtak OmniVision -t.
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
-
Vikooo
addikt
válasz
Fitzgerald #27 üzenetére
Hát nekem mindig gyanús volt az LG, miért olcsóbb a közeli riválisainál
-
Vikooo
addikt
Aztan az LG is visszater a Sony -hoz mint a Samsung tette az S6 ban es a Note 4 ben. Sajat ISOCell nem valt be, marad a jo oreg Sony, az azert megis csak Japan minoseg
Vagy ha koltseget akarnak vagni akkor OmniVision
-
Kasya
nagyúr
válasz
Stauffenberg #24 üzenetére
Engem ez kevesbe zavart a fenykepek eseten, mint az amoled "szaturaltsaga". Itt azt lattam, amit fenykepeztem. Igaz, a kamera is kicsit "fakobb" kepet csinalt.
Bar teny, hogy amint kijott a sharpening mod, fel is tettem... -
Stauffenberg
nagyúr
A fotókat nézegetve is látszik, ez meg engem fotósként különösen irritál. Az persze megfelelő magyarázat, hogy a QHD-nál kisebb felbontású tartalmak felskálázásánál jön jól az élesítés (oda tényleg, csak nem ilyen mértékben), de a nagy egészet nézve többet árt, mint használ. Legalábbis nálam. Én azon táborba tartozom, amely nem tudja elviselni.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Stauffenberg #18 üzenetére
Ez csak a bongeszes kozben zavaro a betuk koruli "feher reteg" miatt. Mas egyeb helyen nem lattam elonyet/hatranyat.
Eloremutato szerintem, hogy probalnak onalloak lenni. Remelhetoleg jobb lesz mint az M9. Szofveresen is pozitiv, hogy a manualis beallitasokat visszahozzak.
-
Garada
őstag
Az LG mindig jó minőséget tudott hozni, kíváncsi leszek az eredményre.
-
Chevalier
tag
Utánaolvastam: "View that site on your phone and notice the off white "outlining" of the text, especially in the darker grey backgrounds.
De mi értelme a kivételesen éleset túlélesíteni.
Mármint azon kívül hogy az LG szerint szép meg jó, kell lennie valami más oknak is.
einhorn az finkle
-
daser97
tag
Ha ezt el fogja bírni a proci akkor a legjobb, ha megakad, mint a G3 akkor én megveszem, de sokan nem, hanagyon nem bír vele el ami nem valószínű akkor nagyon benézik. Már nagyon várom és főleg az árazást, mert eddig nagyon tetszik
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
maximilian4 #16 üzenetére
Nem a felbontás növeléséről volt szó, hanem az oversharpeningről. Az LG szerint ez szép, az LG szerint ez kell a szemnek. Valójában viszont egy túltolt baromság, amit az ember nem győz rootolás útján helyretenni.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Fitzgerald #15 üzenetére
Nekem a külső hangszórónál annyi a lényeg, hogy tudjon azért hangos is lenni ha kell, torzítás nélkül. Főleg arra megyek, hogy fejhallgatón minél szebben szóljon, és ne legyen kiemelve semmilyen tartomány. Egyszóval legyen semleges ilyen tekintetben.
-
maximilian4
addikt
válasz
Stauffenberg #8 üzenetére
Kár előre találgatni. A kijelző felbontás növelésével meg kár összehasonlítani egy kameramodult. Eleve itt nem a felbontás növelésén van most a hangsúly. Veled ellentétben én csak jóra számítok.
Maxi
-
tzsolesz
nagyúr
Szerintem pedig jó ötlet. Elég izmosnak néz ki az elsődleges modul.
Hajrá LG. -
Sebestyen01
őstag
válasz
Stauffenberg #12 üzenetére
Uj telefon es az Lg nem tud optimalizalni majd hotfixekkel kisimul ez is mint ahogy a g3 tette, de addig...
-
plejik
addikt
válasz
Sebestyen01 #7 üzenetére
Mi hányszor akad meg???
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED /
-
Halkow.
senior tag
csak jobb lehet
-
Penguin95
senior tag
Úgy látom az LG főleg a kamerára gyúr idén. Remélem következőnek a hangtechnika is fejlődni fog.
-
Stauffenberg
nagyúr
Háááát... azért én szkeptikus vagyok. Eldobni a jól bevált Sony technológiát nem biztos, hogy kifizetődő. Ha olyan szellemiségben készül az új kameramodul, mint ahogy a QHD felbontást is agyonélesítik, akkor semmi jóra nem számítok.
-
Sebestyen01
őstag
Mindez nagyon jo es vajon hanyszor akad meg mig a kameraba belep a tulaj...
-
plejik
addikt
Én a G3 képeivel teljesen meg vagyok elégedve, annak is örülök, hogy semmi plusz funkció nincs benne. Előkapom, klikk, aztán hali. Persze gondolom mindenkinek más kell.
De kíváncsi leszek a G4 -re.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED /
-
Lassan fölösleges venni kompakt gépet,mivel ott az LG G4.Már a G3 is remek képeket csinált,de ez sokkal jobbnak tünik.
duree54
-
Ricardo
titán
Nem könnyű feladat. A konkurencia magasra tette a lécet.
-
WhiteWalker
nagyúr
Ezáltal olcsóbb is lesz mint a versenytársai?
[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
Mindez azt fogja eredményezni, hogy a kamera sofrware is a végletekig les csiszolva és optimalizálva? Mert ha igen, akkor tényleg nekimehet az S6-nak és az i6+-nak.
Finn the human
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai gyártó legújabb csúcsmodelljében egy 16 megapixeles, f/1,8 rekeszértékű kameramodul kerül elhelyezésre, ami az LG saját fejlesztése.
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Futás, futópályák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok