Új hozzászólás Aktív témák
-
Komcsi
tag
Valaki nagyon hazafi.
Nekem 1 éve nincs állásom! Ha találtam is akkor olyat ami reggel 05.00-től este 18.00-ig tart. Szerinted az élet? Le van maradva ez az Ország. Eddig Németben dolgoztam, és csak a tanulás miatt hagytam abba, de már bánom. Elég ha átmegy az ember a határon és egyből észreveszi a szint különbséget, mint kultúrában, mint fizetésben. Volt itthon olyan hónapom mikor 329 órám volt és annyira fáradt voltam hogy elaludtam a csőhíd tetején a tűző napon. Keményen kerestem 120ezer Ft-ot... Persze meg lehet élni, csak nem mindegy hogy hogyan. Mindig az szopja meg aki dolgozik vagy dolgozni akar.. -
Dany007
veterán
Nyilván, ezért is írtam, hogy megvárom az első reakciókat. Vagy esetleg egy 2. generációt.
Amúgy, ahogy azt sokan is írták, az átlag 5-6x-os nyugati keresetekhez képest nem tényeg nem olyan vészes az ára.
Azt is olvastam h írták, hogy külföldi fórumokon is megy a sírás az ára miatt, hát azok meg jöjjenek ide dolgozni 70-90 ezer forintért, aztán vegyék meg annyiból -
Sicilian
addikt
"Hagyjuk már. Nem egy ismerősöm dolgozik itthon több százezres keresettel,"
Na egyből gondoltam, hogy Te még nem dolgozol csak az észt osztod, de ebből ez le is jön !!
Mert amit írtál, azt két típus szokta írni, aki még nem dolgozik és álmodozik, meg azok akiknek bekáderezett állásuk van, anyuci-apuci által és még az életben nem kellett küzdenie semmiért.A valóság az, hogy álljon neki mindenki melót keresni, még akkor is, ha most van neki és majd figyelje meg a lehetőségeket, hogy egyáltalán honnan írnának, vagy hívnák vissza és mennyiért tudna elhelyezkedni és utána ébredjen fel, hogy mi a valóság...A kirívó nagy kereseteket, hagyjuk, mert az minden országban megvan, de máshol az átlag jobban keres és él, mint nálunk és ez azért van, mert megkapod a lehetőséget, arra hogy bizonyíts, NÁLUNK ezt még csak viccből sem kapod meg !!
Kihasználás és kisemmizés van nálunk, aki ezt nem ismeri be az álomvilágban él...
-
Sicilian
addikt
"Tanulni kell, helyezkedni, kapcsolatot építeni, gürizni mint az állat és jó helyen lenni jó időben."
Igen, azt aztán lehet nálunk, mert két választásod van jelenleg, vagy elmész 60-80 nettóért dolgozni, vagy ha nem tetszik, akkor felvesznek mást helyetted abból a 200 másik emberből, aki még az állásra jelentkezett./nagy lehetőségek
/
Ezekkel a kilátásokkal aztán tényleg valós az amit írtál....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Seed szerver topic
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest