Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Ez azért nagyon függ attól, hogy milyen területen szeretne elhelyezkedni az ember.
Épületgépészetről tudok csak nyilatkozni, máshoz nincs nagyon közöm, de a fizetések nem rosszak és ha az ember picit is jobb akkor kap állásajánlatot akkor is ha nem keres.Ez a 4GB csak szerintem vicc kategória? A 250-es HDD sokkal szimpatikusabb megoldás. Elvégre ez nem egy hordozható valami, nem rázkódik normál esetben, akkor mi előnye az SSD-nek?
-
mephi666
nagyúr
ez az igazság... jó papírokkal, felsőfokú végzettséggel, nyelvvizsgával 3.5év után 150+ nettót és 15k kajacsekket kapok... nem panaszkodom végülis, mert másnak ennyi sem jött össze... (igaz vannak kivételek) viszont még válság előtt jelentkeztem vagy 30helyre, mire ez összejött... ezen kívül talán 1 helyről hívtak fel több hónap késéssel...
ellenpéldának azt tudom erősíteni én is, amit írtál: van aki 8 általánossal p*csafüst munkával bőven 100-150körül keres "keresztapu" cégénél... és ez még csak egy gyenge példa, vannak sokkal kirívóbb esetek is... mostani helyzetben nem 1 ismerősöm van, aki már 1-2éve nem talál munkát, pedig bármit elvállalnának, ami kicsit is kötődik a szakmájukhoz... itt ilyen "önmegvalósításról" nem nagyon lehet álmodozni, ami szerint mindenki a szívéhez legközelebb álló munkát végezhesse...
-
h-yle
addikt
Mert kimész, és rögtön a határon ajánlanak 12 állást havi 5-10k EUR-ért, és csak azon kellgondolkoznod melyik helyen jobbak a felszopólányok. Hagyjuk már. Nem egy ismerősöm dolgozik itthon több százezres keresettel, és mások meg kint gombokért. De ezen fölösleges vitázni. Igaz kint több lehetőség van, de ne misztifikáljuk túl, nem az Édenkert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest