- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Nyilván, ezért is írtam, hogy megvárom az első reakciókat. Vagy esetleg egy 2. generációt.
Amúgy, ahogy azt sokan is írták, az átlag 5-6x-os nyugati keresetekhez képest nem tényeg nem olyan vészes az ára.
Azt is olvastam h írták, hogy külföldi fórumokon is megy a sírás az ára miatt, hát azok meg jöjjenek ide dolgozni 70-90 ezer forintért, aztán vegyék meg annyiból -
Dany007
veterán
Lehet velem van a baj, de szerintem abszolút nem drága.
Voltaképp kapsz egy teljes "kontroller nélküli vezérlést" + egy játékcsomagot hozzá.
Az egész egy aránylag új technológia, ami ha minden igaz rendesen meg lett csinálva, tehát használható.
Nem csak a játékokat, de az egész konzolt (a filmeket, zenéket, képeket) is hanggal illetve mozdulatokkal lehet irányítani. Egy újonnan bevezetett technológia, ki tudja a jövőben még hány és hány játékot / alkalmazást írnak majd rá.
Ha azt vesszük egy vezeték nélküli kontroller 10-20 ezer forint újonnan? Kb... Ez meg ~ duplája és szerintem teljesen más élményt fog nyújtani.
Olyan dolog, hogy billentyűzetet kapok már 1.500 forintért, de egy jobb kormány pedállal ~ 10-15 ezerbe kerül. Mindegyikkel lehet autóversenyt játszani, de mégse ugyan az az érzés.
Lassan kezdek én is konzol párti lenniPersze azért az első szériából nem vennék, előbb kíváncsi vagyok a véleményekre, mennyire használható, milyen hibái vannak ha vannak stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest