- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
válasz
Dark Archon #24 üzenetére
Az F710 nagyjából egy árkategóriában van az MS XBOX kontrollerrel és a gombkiosztást az is ugyan olyan jól tudja kezelni. Mindenféle +alkalmazás nélkül. Sok esetben csak be kell kapcsolni a gamepad-et a játékban és már a menüben megjelennek a szimólumok amit helyesen le is kezel. Lehet, hogy az olcsóbb kategóriára gondolsz, nem?
-
zsolthee
senior tag
Csak annyi, hogy a G25 (az extrákat leszámítva) semmivel nem jobb a Red Momo-nál. Esetleg a G27 jöhet számításba mint ellenfél, de azt meg nem ismerem. Viszont azt mondod, hogy amennyivel drágább annyival nem jobb, nincs benne annyi fejlesztés.
(videot majd otthon tudom megnézni)
Mielőtt megvettem ezt a kis piros dögöt, még nem tudtam milyen fenevaddal állok szembe. Sokan úgy fikázták a hirdetést és alkudoztak, hogy fogalmuk sem volt róla miről beszélnek.(nem személyeskedésből írom ezeket) Én meg úgy voltam vele, hogy ennyit egyébként is áldozok rá (20k), nem lesz az rossz vétel. És úgy is volt.
Garantáltan kenterbe veri a a 25-öst, legyen szó precizitásról, minőségről. Csak sajnos már nem nagyon kapható még használtan sem és koránál fogva nem annyira felszerelt (gondolok itt a váltóra) mint az új modellek.
Szóval ha komoly kormányról beszélünk akkor nem feltétlenül a G25/27-re kell egyből gondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux kezdőknek
- Ingatlanos topic!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest