Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 12T - egytucat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mötálhed
tag
válasz
jencsikdani #109 üzenetére
Használatbavétel után hamar csak a Hello Haylou app maradt fent. Nekem jobban átlátható, több funkcióval így erről nem tudok nyilatkozni. De abban a másfél-két napban amíg a Fun-t használtam addig nem vettem észre rendellenes merülést.
-
mötálhed
tag
Tegnaptól én is tulajdonosa lettem egy Solar LS05-nek. Ez az első ilyen kütyüm, eddig okosabb voltam mint az óráim
Perpillanat a Haylou Fun és a Hello Haylou appokkal használom párhuzamosan, bár szerintem utóbbi lesz a befutó.
-
Norby-007
tag
Sziasztok,
Vettem egy Haylou Ls05 órát, aztán pár hónap után beszart a medencében. Lehet én voltam a hülye, mert benyomtam az egyik gombot a víz alatt.
Aztán vettem egy Ls05s-t, jól is tette a dolgát. De egyszer elvesztette a kapcsolatot a telefonnal és utána sehogyan sem akarta újra megtalalni. Olevastam itt is ilyet, aztán valahogy sikerült. De azóta csak akkor küld jelzést az órára a telefon ha fel van oldva a képernyő, illetve van hogy az időt is késve mutatja, vagy ha hívott valaki telefonon akkor akár képes arra is, hogy 20-30 perc múlva jelezze, hogy valaki keres. Ez így elég szar, sőt semmire sem jó. Találkozott már ezzel valaki? Van erre valami orvosság?
Köszi. -
ncsabi72
újonc
Szia,
A Smart Watch2-t melyik két alkalmazással tudtad összekapcsolni?
Nekem csak a https://play.google.com/store/apps/details?id=com.liesheng.haylou al sikerült. Amit még felajánlott https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yingsheng.hayloufun&hl=hu&gl=US ezzel sehogy sem akar iOS-n csatlakozni. -
batagy
őstag
Sziasztok!
Ha nem az óra saját pulzusmérőjét szeretném használni, hanem egy külső pulzusmérőt, ANT+ vagy Bluetooth csatlakozással hozzákötni, az működik?
Például egy ilyen karpántos pulzusmérő jelét meg tudja jeleníteni az óra?Csak ötletelek, de érdekelne.
-
megadeath
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Haylou smart watch 2-őt de nem találok lehetőséget, semelyik programban sem (Haylou Fit: nem társult, Haylou Fun: nincs ilyen opció, Hello Haylou: nincs ilyen opció, Haylou: nincs ilyen opció), hogy számlapot cseréljek, esetleg valaki tudja, hgyan lehetséges? Vagy ezzel az órán nem lehet cserélni? -
Flowtation
őstag
válasz
Flowtation #99 üzenetére
Sziasztok!
Úgy néz ki megadta magát a solar ls05. Nem mindenhol érzékel a kijelző illetve jobbra-balra nem tudom pöccinetni, csak fel le. Pl a fényerő állításnál csak a pluszt érzékeli, a mínuszt azt nem. Volt reset app-ból is és órából is utóbbiból nagy nehezen, mert alig tudtam kilépni a menüből.
Kb másfél-két hete megsérült, van egy kis sérülés az üveg alsó felén, kb 6-7 óránál, lehet hogy ettől nem jó? Nem rémlik, hogy azóta nem működne szerintem csak mától nem jó, de ezt nem tudom bizonyítani.
Szerintetek van esély gariztatni? Emag-ról rendeltem.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon olcsó órák érkeztek a Xiaomi érdekeltségi köréből, látszólag csak a formájuk tér el, de bőven vannak más különbségek is. És egyik sem tökéletes.
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest