- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
válasz
Kolondrum #51 üzenetére
elhagytam a band4-emet, gondolkoztam hogy 5 vagy 6 legyen helyette... de úgy néz ki akkor marad a 4 újra.
Nekem azzal szinte mindig megvan simán a 4 hét, csak az értesítéseket használom (0-24 ügyelet többnyire, ne zavarjanak módban ez rezeg nekem éjjel ha hívnak, általában felkelek rá így a család alhat tovább, na kivéve ha nem kelek fel, akkor legközelebb már a telefon is csöng
)
De ha ugyanolyan jellegű használattal feleződik az 5/6 akksiideje (mondjuk a nagyobb kijelzőből következik), akkor nope. Jó tudom, erre a haszálatra a miband 2 is jó volna
Új hozzászólás Aktív témák
ma Komolyabb változásokat nem eszközölt a gyártó, a megjelenítő viszont úgy nőtt hatalmasra, hogy a készüléktest mérete alig változott.
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest