- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarkan
aktív tag
IOS-re milyen applikációt ajánlotok amivel számlapokat tudok letölteni.
Az AmazFaces -szel nem boldogulok.
Kapott az unokám egy Mi Band 6-ost és Iphone-ja van. -
sarkan
aktív tag
Sziasztok!
A Mi Band 6 NFC-s változatával tudok fizetni, ha a bandet érintem a terminálhoz? -
tlala
addikt
válasz
phoenix1989 #206 üzenetére
Nem tud.
Még a komolyabbnak beállított csuklós vérnyomásmérőket sem ajánlják a szakemberek.
Vérnyomást értékelhetően csak a felkaron lehet mérni. -
Gloob
addikt
válasz
phoenix1989 #206 üzenetére
Nem tud!
-
phoenix1989
őstag
hali.
vérnyomást is tud mérni a karkötő? -
Maffia91
aktív tag
Segítsetek légyszi!!
Mit és hol állítsak be, hogyha kapok valami üzenetet (teljesen mindegy, hogy milyet) azt ne csak 0,5 másodpercig mutassa a Mi Band 6os, hanem tovább... Borzasztóan frusztráló, hogyha azonnal nem nézek rá a karkötőre, akkor vagy azon lapozgathatok az értesítésekig, vagy vehetem elő a telót.
Jó lenne ha legalább 3-4-5 mp-ig mutatná.A régi jó kis Mi Band 3as simán tudta ezt...
-
Gloob
addikt
1.06.10-re frissült a band firmware. Hogy mi változott azt nem tudom. Annyira nem néztem meg.
-
tlala
addikt
Ma éjszakáról "nincs elérhető alvásadat".
Másnál is előfordult?
Vajon az óraátállítás hülyítette meg?
Éjszaka a telefonon ki volt kapcsolva a bluetooth, reggel bekapcsoláskor állt át az óra az új időre. -
Geni86
csendes tag
Üdv.! Szerintetek a pulzusmérés futás alatt mennyire pontos? Összevetettem egy honor band 6-al és volt ám eltérés, átlagosan olyan 15-20. A mi band többet mutatott mindig, de a futásteljesítmény alapján inkább a mi band tűnt pontatlanabbnak.
-
Maffia91
aktív tag
Sziasztok;
Mit állítok be rosszul?
A DND-t autómatikusra van beállítva. Érzékeli az alvásom, de mégis rezeg a karkötő, ha értesítésem jön hajnalban...
A kis holdat nem látom a kijelzőn...
Mi lehet a gond? Köszi -
gyuri2008
veterán
válasz
Criminal017 #195 üzenetére
Nekem ott sem méri.
Valamit nem jól állítottam be? -
gyuri2008
veterán
Hol lehet beállítani a folyamatos véroxigén mérést?
-
feloman
aktív tag
Sziasztok! Egy ismerősöm kapott ajándékba egy ilyen karkötőt, de mikor kivette, ki csúszott a kezéből, s összetört a szélén a kijelző... Szerintetek ezzel mit lehet kezdeni? Garancia erre gondolom nem terjed ki... Emagnál lett vásárolva. Kösz a választ
-
Gloob
addikt
Jött firmware frissítés a pántra. Hogy mi változott, nem tudom még. Kb 5 perce jött!
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Olvashatóság szempontjából melyik karkötőnek jobb s kijelzője:
Xiaomi Mi Band 6 VS. Huawei Band 6?+ egy kérdés:
Xiaomi Mi Smart Band 6 és a Xiaomi Mi Band 6 között van valami különbség? -
feloman
aktív tag
Sziasztok!
Nekem nincs Mi Band 6-om, de azt szeretném kérdezni, hogy a Xiaomi Wear támogatja úgy láttam a Band 6-ot, valaki használja vele, együttműködik a karkötővel?
Kösz a választ! -
tlala
addikt
Elvileg elég a Notify is, de aztán elkezd bénázni egy fw frissítéskor, és kínlódni kell, hogy az auth key-t kinyerd a Mi Fit nélkül, blablabla. De az én legnagyobb gondom vele, hogy nekem csupán a Notify-jal nem működött a rezgés ébresztéskor, így visszatettem a Mi Fit-et is - nem is értem az összefüggést.
Nem is nagyon foglalkozom vele, a Mi Fitet utálom, a Notify meg nekem egy katyvasz, mind a felület, mind a leírása - de legalább jól mutatja az alvásminőséget (ellentétben a Mi fittel...). És engem személy szerint a véroxigén mellett az alvásminőség érdekel csak igazából, meg a rezgő ébresztés, hogy ne keltse fel a feleségemet az én ébresztőm - szóval én csak erre a részére tudok reagálni. -
tlala
addikt
-
Gloob
addikt
válasz
SkyLine3000 #174 üzenetére
Nem lefordítani nehéz azt a kb 20-30 szót. A kütyü firmware mérete kötött, sőt a szavak hossza is kötött. A világ összes nyelve egyszerűen nem fér bele a méretbe. Inkább olyan országok nyelvére fordítanak, amelyek jelentős piacot jelentenek. A magyar az nem ilyen sajnos. A telefon az teljesen más. Ott google követelmény szinte az összes nyelv, és az androidot a google úgy is adja ki. Persze ez mellett természetesen van bent része a xiaomi nem akarásának is!
-
gyuri2008
veterán
Ma beüzemeltem,hát nem tudom mi a farnc van de sima séta 170-180 pulzust mért,soha nem volt ennyi a pulzusom a huawei band 6 max 103 mért.
Csalódtam a pántba,megy a levesbe
Kár volt átvennem a futártól................ -
SkyLine3000
addikt
Ha minden telefont le tudnak fordítani magyarra, akkor miért olyan nehéz egy ilyen vackot?
Az tény, hogy nem kell hozzá nagy angol tudás, de nem hiszem, hogy 100 ember 2 hetes munkája lenne lefordítani azt a pár szót. Engem nem érint, mert nem nekem van a családban, hanem a feleségemnek, meg a lányomnak. Ebből is ugyanúgy eladnak sokat, mint a Xiaomi telókból. Azokban sokkal több a fordítani való, mégis lefordítják. Itt sokkal kevesebb, mégsem. Akkor hol itt a logika? Persze, a Samsung, meg az Apple meg tudja oldani. Ez a trehányság és a leszarom hozzáállás, igénytelenség. Xiaomi is bőven megtehetné, de nem teszik. A telós applikáció ugyanez. Más gyártónak megy, nekik pl. nem.
Na, mindegy. Legyen ez annak a gondja, aki használ ilyeneket. Asszony, leányzó nem hisztizett ezért, úgyh no problem.Gyerek úgyis angolul tanul. Legalább gyakorol.
Nekem eddig sem hiányzott egy ilyen kütyü, ezután sem fog.
-
Gloob
addikt
válasz
SkyLine3000 #171 üzenetére
Ha nem engednéd meg forgalmazni, akkor legfeljebb nem lehetne kapni hivatalosan az országban! Kínának annyira nem fontos a magyar piac, hogy csak ezért nem fogják hivatalosan fordítani. A global verzió angol, ráadásul elég beszédes ikonokkal, úgyhogy azt a pár dolgot nem nehéz megtanulni. Mondom ezt 63 éves fejjel. Mellesleg van nem hivatalos fordítás. Fel kell menni a xiaomi.hu fórumra, és ott megtalálható, letölthető, és működik is. Akinek annyira fontos a karkötő magyar nyelvű volta, az meg tudja oldani.
-
gyuri2008
veterán
válasz
Criminal017 #170 üzenetére
Egy moddolt mi fit nem jó?Pl a 4.4.0 az magyar
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Criminal017 #170 üzenetére
Okos húzás volt. Eleve azt nem értem, ezeknek az aktivitásmérőknek, meg okosóráknak miért nem fordítják le a menüjét? Nem hiszem, hogy olyan nagy erőfeszítés lenne... Vicc! Nem egy win10. Nem is engedném meg magyar nyelv nélkül az ilyeneket forgalmazni.
-
tlala
addikt
Használ valaki rajtam kívül Sleep as Android ébresztő appot?
Nem tudom a karpánt vibrálását beállítani ébresztéskor.
Másnak sikerült? -
gyuri2008
veterán
válasz
Criminal017 #166 üzenetére
Használd ezzel Notify for Miband .
-
gyuri2008
veterán
válasz
Criminal017 #164 üzenetére
Bocsi én bip-el használom.......
De lassan lehet majd.. [link] -
Viper26
nagyúr
Zepp is jó mellé, vagy mindenképp a mifit kell majd?
-
Kobold666
tag
Sziasztok! Segítsetek, mert szétvágom ezt a sz@rt! Huawei P30 Pro + Mi Smart Band 6. Egyszer jó volt egyszer nem, de mostmár szinte semmit nem jelez és nem tudom mi lehet a gond. Van akinek műkszik ez a kombináció normálisan?
-
gyuri2008
veterán
Köszönöm mind a kettőtöknek a választ
-
szpali
addikt
-
gyuri2008
veterán
A PAI az mit mér?
-
-
fess
őstag
sziasztok
Frissült a firmware 1.0.4.38-as verzióra. A betűtípus 2x elakadt, de utána felment. A messenger értesítéseknél pár betűnél fura jelek vannak. mi lehet a gond? Lehet régebbi betűstílust feltenni az új firmware alá? -
Adott két band 6. Egyik kb 7 napot, másik 10 napot simán elmegy. Ugyan onnan nézve ugyan olyan használat mellett. Nem tudtam mi a baja az egyiknek. Aztán rájöttem. Az egyik non stop villog zölden, töltés közben is. Mi baja? Valaki megoldást? Nekem is villog, éjjel, de elég ritkán.
-
SkyLine3000
addikt
Sikerült beállítani mindkét band-et. De az miért van, hogy az asszonyé elég sokszor rezeg és kiírja, hogy nincs kapcsolat? Pedig ott van mellette a telefon. De ha ilyenkor mondjuk megcsörgetem, kiírja az óra a hívást. Tehát mégis van kapcsolat. A lányomé nem csinálja.
-
SkyLine3000
addikt
Amiket tudtam, engedélyeztem. Ezt az alkalmazásadatoknál pont ma reggel, de majd átnézem a többit is, köszi!
Azért valahol kicsit gáz, hogy ennyit kell szarakodni azért, hogy rendesen működjön. Amiket kiírt, hogy akarom engedélyezni, mind engedélyeztem. Ha nem írja ki a telefon, akkor a kisujjamból szopjam ki, hogy még mit kell??
Meg utána átnyálaztam a mifit menüjét, hogy még mi van.#146 Kolondrum: Igen, azért egyszerűbben is megoldhatták volna. Főleg ez annak nehéz, aki nem ért a mobilokhoz, meg az ilyen kütyükhöz.
-
válasz
SkyLine3000 #142 üzenetére
Mi telefon esetén is egy rakás dolgot kell engedélyezni, mert bezárja az appot.
-
drr
őstag
válasz
SkyLine3000 #144 üzenetére
-
SkyLine3000
addikt
Igen, a Mi Fit-et. A leírásból beszkenneltem azt kódot és letöltöttem a mi fitet, meg a mi weart. De akkor érdemes megpróbálni ezt a Notifit: Akkor gondolom, a mi fit-et lehet kukázni?
És ha ezt a másikat használják, a többi funkció működik vele? Lépésszámláló, pulzus, stb? Amik a mifit-ben megjelennek.
Ha jól látom a play áruházban ez is tud mindent, mint a mifit? -
fess
őstag
válasz
SkyLine3000 #142 üzenetére
MiFit-el használjátok? Notify for miband-el nem tapasztaltam ilyet.
-
SkyLine3000
addikt
Megjött a két Band 6. Két napja használják a lányok, de sokszor nem kapják meg az értesítéseket, üzeneteket, pedig ott a teló is a közelben. Asszony is most mondja, hogy nem kapott meg semmit. Sem email, sem messenger, semmit. Megcsörgettem, azt jelezte a teló, utána egyből kapott értesítést/értesítéseket. Pedig be vannak pipálva azok az alkalmazások, amiktől értesítéseket szokott kapni. Nem tudom, mi a francot kellene még beállítani, de ennek így nem sok értelme, hogy sokszor nem kapnak meg semmi értesítést. Illetve a gyereket hiába csörgettem meg nemrég, azt sem mutatta, csak percekkel később a következő próbálkozásomat. Azt hittem, össze lesznek pároztatva a cuccok a telókkal, be lesznek pipálva az alkalmazások és kész. Így meg hallgathatom, hogy ezt nem kaptam meg, azt nem kaptam meg.
Asszony telója Xiaomi Pedmi Note 8T, a lányomé Huawei P Smart Z. Mindkettőt simán lehetett párosítani a Band-ekkel.Egyébként a Xiaomi aktivitásmérőiben és okosóráiban a magyar nyelv hiánya szimplán igénytelenség. Ha minden utolsó telójukban benne van 1000 éve, akkor miért nem tudtak pár kbyte-nyi adatot lefordítani? Más gyártóknak miért megy? Én ezért sem vettem volna ilyet, de nekik ez tetszett.
-
szpali
addikt
válasz
SkyLine3000 #139 üzenetére
Korábban OnePlus készülékekkel használtam, nem volt semmi gond vele.
-
drr
őstag
Sziasztok!
Nem találtam más topicot, így ide írok.
Netes hívást (viber, messenger) gondolom most sem jelez a MI Fitt által a karkötő. Milyen programmal lehet ezt megvalósítani? -
szpali
addikt
válasz
SkyLine3000 #134 üzenetére
MiFit alkalmazással mindenen (is) megy
-
SkyLine3000
addikt
Üdv!
Kompatibilitással hogy áll a cucc? Kéne kettő. Egy az asszonynak, egy a lányomnak. Asszony telója Xiaomi, az rendben van. A lányomé Huawei (P Smart Z). Szóval azzal is működik rendesen az aktivitásmérő? itt gondolok a kapcsolatra és a szoftverre a telefonon. -
Gloob
addikt
válasz
grizlisandor #131 üzenetére
Igen, nem is egyet! Letöltöttem a playról a Mi band 6 Watchface appot (zöldes az ikonja), azzal letöltöm az óralapot, de oda ahvá ő akarja, majd a MiFit-tel telepítem. MiFit - store - meneger - egyéni
-
grizlisandor
veterán
Custom watch face-t sikerült valakinek felrakni már?
Nekem se app-al, se másolós csodával nem sikerült... -
grizlisandor
veterán
Valamelyik frissítésben megint becsempészték, hogy ha lerakom a karkötőt, világítson végig.
-
Valentino13
csendes újonc
válasz
Criminal017 #128 üzenetére
Köszi a gyors de elkeserítő választ!
Érdekes mert korábbi cikkben azt írták a zepp buktatta le.. remélem ez megoldásra kerül. A xiaomi weart még nem próbáltam.. de a zepp pont nemrég letz olyan jó amilyennek a mifitnek is kéne lennie -
Criminal017
őstag
válasz
Valentino13 #127 üzenetére
Sajnos nem, vissza kell térni a továbbra is bughalmaz Mi Fit-re...
-
Valentino13
csendes újonc
Tud valaki segíteni? Band 4-em volt idáig és a zeppel használtam. A 6-al is lehet? Köszönöm
-
szpali
addikt
válasz
grizlisandor #125 üzenetére
Megvan, köszi
-
válasz
Criminal017 #123 üzenetére
Nekem is frissült, de ilyen menü nincs.
-
Gloob
addikt
Frissült a band firmware! Hogy mi az új esetleg, azt nem tudom. 1.0.4.38 a verzió szám.
-
Kátai
senior tag
Belehet állítani ,hogy mikor kerékpározok,akkor lépésszámlálóról automatikusan átvált kerékpárra és azt mérje?Állítólag automatikusan felismer 6 féle sportmódot.
-
Gloob
addikt
Nekem 5 nap tizenpár óra után van 21%-on. Amire felfigyeltem, hogy nálam éjszaka merül a legjobban, és akkor piros fénnyel világít a szenzor. Gondolom éjszaka méri a véroxigén is. 1 percre van állítva a pulzus, és be van kapcsolva a véroxigén, és az alvás elemzés is. Viszont a véroxigént csak akkor látom a grafikonon, ha kézzel mérem. Nekem tetszik ez a kütyü. 😀Régebben kínai verziós 3-as volt.
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Ígértem, hogy jelentkezem ha 10%. 12, de mennem kell el és felraktam tölteni.
Kereken 6 nap alatt merült le ennyire.
Minden ment rajta, a pulzust is percenként mérte.
Viszont , tegnap este még 25%-volt és úgy vettem észre, 20 alatt már, zuhanó merülésben van. Senki ne várja meg a 7-ik napot, aki úgy szeretné használni mint én, mert nem garantált, hogy bírná.
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Ha valakinek nem működne a band rendesen ( gyári paraméterek alapján ), akkor itt a megoldás.
Rengeteget küzdöttem vele és már a vásárlástól való elállás járt a fejembe. [A hibákat, itt írtam le].
Szóval mindent kipróbáltam, ide - oda telepítettem, gyári visszaállítást csináltam, a programokat letöröltem és vissza, a bandet többször párosítottam, de semmi. EMAG-ról lett véve, vagyis nem kínai verzió.
Akármit csináltam, semmi nem akart működni, csak ha manuálisan mértem dolgokat. Közben, észre vettem valamit az idegbaj közepette. Megmértem manuálisan az SpO2-t és jó volt az idő, de a manuális stresszmérésnél, nem megfelelő időt szinkronizált le. Egyből keresgéltem Google barátunk segítségével és meg is találtam a megoldást. Azóta minden tökéletes, a csatolt képek alapján láthatjátok is.
Megszámozom a lépéseket, hogy akinek gondja van vele, ne kavarodjon össze.
Ne legyen más feltelepítve, csak a Mi Fit.
Minden lépés fontos! Volt amit kihagytam és nem volt jó.
1. Mi Fit-ben a band leválasztása.
2. Mi Fit kényszerített leállítása a telefonon. Az automatikus indítás se legyen az alkalmazásnak beállítva.
3. Bluetooth kikapcsolása
4. Telefon beállítások > nyelv és régió ( ez mindenkinél máshogy lehet a telefonon )
5. A régiót állítsátok át Japán-ra ( más nem jó, a kínai se jó).
6. A band-en a párosítás kérésnél, söpörjétek fel vagy le a kijelzőt és ott lesz a beállítások. Válasszátok a gyári adatok visszaállítását ( Factory Reset ).
7. Bluetooth bekapcsolása
8. Mi Fit indul és csatlakoztassátok a band-et.
9. Sikeres párosítás után, Profile > Mi Smart Band 6 > Health monitoring menüben, minden kapcsoljatok be, majd utána mindent ki. Az összes funkciót.
10. Mi Fit kényszerítetten leállít és a telefonon a régiót állítsátok vissza Magyarországra, majd a Mi Fit legyen elindítva, kapcsoljunk be minden funkciót és kész is. Innentől a band úgy működik, ahogy az a gyári leírás szerint van. Mi Fit már indulhat automatikusan.
Mindent mér és szinkronizál.PAI-t is számolja. Ez sem ment nekem.
Miért kell és miért pont a Japán, ne kérdezzétek, mert nem tudom.
A Notify alkalmazással is kommunikál nálam rendesen, a Mi Fit mellett.
Néhány infó azért még van. A stresszt akkor méri, ha öt percig, semmilyen tevékenységet nem végzünk( nem mozog a karunk ) és megtudja mérni. Mivel a beállításokban is ott van, hogy 5 percenként mér.
Viszont van egy alap feltétele. A pulzusmérést, 1 percenként mérnie kell. Ha nem ez van beállítva, az automatikus stressz mérése nem működik rendesen.
Sajnos a band egyenlőre ( talán szoftveres javítás lesz ) nem tudja ugyanezt megtenni az SpO2-vel. Ezt csak akkor méri automatikusan, ha éjszakai idő van( ami beállítva ) és alszik a felhasználó. Vagyis pl. 19:00- másnap 07.00 között alszik valaki. Ilyenkor figyeli a légzés minőségét az alvásnak.
Itt is jön egy trükk. Ha valaki éjszakázik és nappal alszik, azt rendesen méri a band, de a véroxigént nem tudja érzékelni és nincs alvásminőségi jelentés. Ezt Úgy tudjuk kicsleezni, hogy a nappali alvás helyett, éjszakai alvást állítunk be, a nappali időszakra.
Vagyis profile > band settings > Night mode itt betudjuk állítani mondjuk amit én is szoktam. 07:30 - 13:00 -ig. Azt fogja hinni, hogy éjszaka van és mérni fogja az alvás minőséget, illetve éjszakai alvásadatnak számolja. Tudom, ez macera, de még nem tudja a 24-órás automata SpO2 érzékelést. Mozgás közben nem is lehet mérni, de szoftveresen tudnia kellene a stressz merésekor mérni, ha normálisan meglenne csinálva.
Akku fogyasztás!
Mivel itt sokan írjátok azt, hogy ezt kapcsoltam ki, azt kapcsoltam ki és erre én válaszoltam is Kolondrum kollégának. Nem azért vettem meg, hogy az időt tudjam, hogy csak az értesítéseket kapjam meg. Azért vettem meg, amit tud.
Egyszóval csak olyan akku időről tudok beszámolni, ami az összes létező funkció bekapcsolásával érhető el. 28-án töltöttem fel, reggel 8-órakor. Azóta 46%-on van most.
Rengeteg értesítés jön, a fényerő a maximumon van napközben, illetve elég sokszor elolvasom rajta az értesítéseket. Folyamatos időjárás szinkron és minden egyéb funkció maxon van, ilyen pl. az aktivitás érzékelés is. Közben, rengetegszer cseréltem óralapot rajta, mert saját magamnak csinálom és a számok, illetve az adatok megfelelő elhelyezkedése miatt, sokat kell próbálgatni. Így van most, 84-óra után, 46%-on. Becslésem szerint 6-nap, esetleg nagyon szűken 7-nap. Viszont akkor már gyorsan tölteni kell. Természetesen megírom majd, mikor érte el a 10%-ot. Itt jegyezném meg, hogy nálam a Mi band 5 -sem bírt ki 8-napnál többet.
Jöjjenek a képek.
Bocsi a hosszú szöveg miatt, de szerintem nagyon sok tulajdonost ment meg a totális depressziótól, vagy a band vissza vitelétől. -
zsola32
őstag
sziasztok, hol érdemes megvenni? (1 év rá a hivatalos gari?)
köszi
páromnak lesz, ez az első ilyen "okos" kütyüje -
Cunaja
addikt
válasz
Kolondrum #110 üzenetére
Pontokat csak akkor látsz normális müködéskor, ha manuálisan méred.
Ha a band méri, akkor grafikonok megjelenést kell kapni.
Persze az SpO2-t magától nem méri, csak ha alszol, ugyanis mozgás közben nem is lehet. Ez részletesen le van írva a szakirodalomban.
A merülés engem nem érdekel, mert nem azért veszek meg valamit, hogy a fele tudását ne is használjam.
A telefont is töltöm minden nap, ha a band 5-napot elmegy az már jó. Viszont most is megnéztem, pont frissítette a stresszt, de szinkronizálni semmi. PAI is. Egyszóval még 11-napom van és lehet megy a hugyozóba, jön helyette egy Huawei band 6. Az is lehet, hogy nem jön semmi és a pénzem kérem vissza majd. Akkor maradna még az 5 és várok vele az Amazfit 6-ra, talán jön.
Ami az akkut illeti, ahogy a típus szám növekszik, az akku úgy vonul szégyenbe.
Nem is értem, hogy gondolják ezt. Több funkció, akku ugyanaz. Nem tartom normális gondolkodásnak.
A mi band 6 tetszik, mert kicsi, a szöveg is jól látható, amit végre el is tudok olvasni szemüveg nélkül.
A másik dolog, hogy van 5db óra szíj és 10db fóliám az 5-ös miatt, ami erre is jó.
Jó lenne már normális támogatás. -
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Megvettem a 6-ost és kiakadok mindjárt.
Nektek szinkronizálja a stresszt és a PAI-t rendesen?
A band méri a stresszt 5 percenként, ami látni is rajta, de semmi nem szinkronizálja le.
A PAI-t nem is méri, hiába van a pulzus 1 percre állítva.
Mi Fit, Wear és a Notify se szinkronizálja le, a PAI-t meg semmi nem méri, mindig 0.
A band-re a magyar nyelv telepítve van, lehet az zavar be?
Az összes alkalmazás külön-külön is tesztelve volt, hogy a másik nem volt feltelepítve.
Alváskor az SpO2-t méri rendesen. Visszont a stresszt, ott sem jelzi.
Próbáltam már mindent, de semmi. Ha manuálisan mérem a stresszt, azt szinkronizálja a Mi Fit, de más nem. Az 5-ös is mostanában ezt csinálta. Lehet a programok bénák?
Amúgy a Mi Fit is le lett már fordítva magyarra, el is küldtem a fejlesztőknek, de még válaszolni se válaszolnak. Azért nem semmik.
A Notify-t legalább lehet fordítani.
A Zepp alkalmazás meg hiába magyar, ha nem kompatibilis a Xiaomi band-el. Nem is találja meg. Az 5-öst megtalálta, de mindig eldobta. Jó lenne már egy normális működés.
A lépéseket jól méri, viszont a beállított séta aktívitást nem érzékeli. Az 5-ös érzékelte.
Napi 12-16km-t gyalogolok, jó lenne ha értékelné. Azért kérdeztem ennyit, mert 2 napos és még lehet lépni esetleg.
Bocsi a hosszú szöveg miatt. -
Gloob
addikt
válasz
Kolondrum #102 üzenetére
Én sem. Ma mértem egy csuklós vérnyomásmérővel, és a pulzus talán 3-4 értéket tévedett. Az alvás kezdete, vége szinte percre pontos. Az esetleges éjszakai felkelés is jelentkezik, és pontos. Méri a nappali alvást is. Persze a mélyalvás, és REM fázisokat nem tudom ellenőrizni. A lépést tegnap leszámoltam 100 lépésemet, talán ha 3-at tévedett. Tudom, ez így azért kevés, de többet nem akartam számolni. A véroxigént majd még megnézem. Arra is kíváncsi vagyok. Aksidős kérdésemre válaszolna valaki? Kíváncsi lennék a tapasztalatokra másnál is.
-
razzorr
őstag
Üdv mindenkinek.Nos amióta van Band,azóta mindig megvettem az újat meg voltam elégedve a legtöbbször és most a hatossal jutottam el oda,hogy megutáltam az egészet és senkinek nem ajánlom többet ezt a vackot. Iszonyat pontatlan, főleg a lépés, a pulzus is érdekes, össze-vissza mér, az alvásról nem is beszélve. A minap elvesztette a telót már sokadjára,majd csak a factory reset segített rajta.A Mifitben minden törlődött,amit eddig csináltam,de full minden.Az app amúgy is egyre xarabb. Szóval ennyi volt, nem maradt semmi,ami miatt maradnék veszek egy Garmint szeri,ezt meg odaajándékozom valamelyik ellenségemnek. Szevasztok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Komolyabb változásokat nem eszközölt a gyártó, a megjelenítő viszont úgy nőtt hatalmasra, hogy a készüléktest mérete alig változott.
- Google Pixel topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Futás, futópályák
- Tesla topik
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- Mobilinternet
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest