- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Ha valakinek nem működne a band rendesen ( gyári paraméterek alapján ), akkor itt a megoldás.
Rengeteget küzdöttem vele és már a vásárlástól való elállás járt a fejembe. [A hibákat, itt írtam le].
Szóval mindent kipróbáltam, ide - oda telepítettem, gyári visszaállítást csináltam, a programokat letöröltem és vissza, a bandet többször párosítottam, de semmi. EMAG-ról lett véve, vagyis nem kínai verzió.
Akármit csináltam, semmi nem akart működni, csak ha manuálisan mértem dolgokat. Közben, észre vettem valamit az idegbaj közepette. Megmértem manuálisan az SpO2-t és jó volt az idő, de a manuális stresszmérésnél, nem megfelelő időt szinkronizált le. Egyből keresgéltem Google barátunk segítségével és meg is találtam a megoldást. Azóta minden tökéletes, a csatolt képek alapján láthatjátok is.
Megszámozom a lépéseket, hogy akinek gondja van vele, ne kavarodjon össze.
Ne legyen más feltelepítve, csak a Mi Fit.
Minden lépés fontos! Volt amit kihagytam és nem volt jó.
1. Mi Fit-ben a band leválasztása.
2. Mi Fit kényszerített leállítása a telefonon. Az automatikus indítás se legyen az alkalmazásnak beállítva.
3. Bluetooth kikapcsolása
4. Telefon beállítások > nyelv és régió ( ez mindenkinél máshogy lehet a telefonon )
5. A régiót állítsátok át Japán-ra ( más nem jó, a kínai se jó).
6. A band-en a párosítás kérésnél, söpörjétek fel vagy le a kijelzőt és ott lesz a beállítások. Válasszátok a gyári adatok visszaállítását ( Factory Reset ).
7. Bluetooth bekapcsolása
8. Mi Fit indul és csatlakoztassátok a band-et.
9. Sikeres párosítás után, Profile > Mi Smart Band 6 > Health monitoring menüben, minden kapcsoljatok be, majd utána mindent ki. Az összes funkciót.
10. Mi Fit kényszerítetten leállít és a telefonon a régiót állítsátok vissza Magyarországra, majd a Mi Fit legyen elindítva, kapcsoljunk be minden funkciót és kész is. Innentől a band úgy működik, ahogy az a gyári leírás szerint van. Mi Fit már indulhat automatikusan.
Mindent mér és szinkronizál.PAI-t is számolja. Ez sem ment nekem.
Miért kell és miért pont a Japán, ne kérdezzétek, mert nem tudom.
A Notify alkalmazással is kommunikál nálam rendesen, a Mi Fit mellett.
Néhány infó azért még van. A stresszt akkor méri, ha öt percig, semmilyen tevékenységet nem végzünk( nem mozog a karunk ) és megtudja mérni. Mivel a beállításokban is ott van, hogy 5 percenként mér.
Viszont van egy alap feltétele. A pulzusmérést, 1 percenként mérnie kell. Ha nem ez van beállítva, az automatikus stressz mérése nem működik rendesen.
Sajnos a band egyenlőre ( talán szoftveres javítás lesz ) nem tudja ugyanezt megtenni az SpO2-vel. Ezt csak akkor méri automatikusan, ha éjszakai idő van( ami beállítva ) és alszik a felhasználó. Vagyis pl. 19:00- másnap 07.00 között alszik valaki. Ilyenkor figyeli a légzés minőségét az alvásnak.
Itt is jön egy trükk. Ha valaki éjszakázik és nappal alszik, azt rendesen méri a band, de a véroxigént nem tudja érzékelni és nincs alvásminőségi jelentés. Ezt Úgy tudjuk kicsleezni, hogy a nappali alvás helyett, éjszakai alvást állítunk be, a nappali időszakra.
Vagyis profile > band settings > Night mode itt betudjuk állítani mondjuk amit én is szoktam. 07:30 - 13:00 -ig. Azt fogja hinni, hogy éjszaka van és mérni fogja az alvás minőséget, illetve éjszakai alvásadatnak számolja. Tudom, ez macera, de még nem tudja a 24-órás automata SpO2 érzékelést. Mozgás közben nem is lehet mérni, de szoftveresen tudnia kellene a stressz merésekor mérni, ha normálisan meglenne csinálva.
Akku fogyasztás!
Mivel itt sokan írjátok azt, hogy ezt kapcsoltam ki, azt kapcsoltam ki és erre én válaszoltam is Kolondrum kollégának. Nem azért vettem meg, hogy az időt tudjam, hogy csak az értesítéseket kapjam meg. Azért vettem meg, amit tud.
Egyszóval csak olyan akku időről tudok beszámolni, ami az összes létező funkció bekapcsolásával érhető el. 28-án töltöttem fel, reggel 8-órakor. Azóta 46%-on van most.
Rengeteg értesítés jön, a fényerő a maximumon van napközben, illetve elég sokszor elolvasom rajta az értesítéseket. Folyamatos időjárás szinkron és minden egyéb funkció maxon van, ilyen pl. az aktivitás érzékelés is. Közben, rengetegszer cseréltem óralapot rajta, mert saját magamnak csinálom és a számok, illetve az adatok megfelelő elhelyezkedése miatt, sokat kell próbálgatni. Így van most, 84-óra után, 46%-on. Becslésem szerint 6-nap, esetleg nagyon szűken 7-nap. Viszont akkor már gyorsan tölteni kell. Természetesen megírom majd, mikor érte el a 10%-ot. Itt jegyezném meg, hogy nálam a Mi band 5 -sem bírt ki 8-napnál többet.
Jöjjenek a képek.
Bocsi a hosszú szöveg miatt, de szerintem nagyon sok tulajdonost ment meg a totális depressziótól, vagy a band vissza vitelétől.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Komolyabb változásokat nem eszközölt a gyártó, a megjelenítő viszont úgy nőtt hatalmasra, hogy a készüléktest mérete alig változott.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest