Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wasquez

senior tag

válasz nyisziati #59 üzenetére

Ez minden szakmában így van, és általában nem azok ilyenek, akik tényleg profik a szakmájukban, hanem azok, akiknek magukat kell fényezni, hogy milyen profik!

• Wasquez

senior tag

válasz azbest #60 üzenetére

Nekem hobbim, is az informatika és dolgoztam is benne, és a mai napig foglalkozok mindennel, ami műszaki dolog, mindennek utánaolvasok, és megpróbálom megcsinálni, és rengeteget kísérletezgetek.
    Néha jól rá is cseszek, de ennek a lehetőségét felmérem.
    De az emberek nagytöbsége nem jár utána mindennek, alaposabban, mert nem érdekli, vagy nem is érti mélyebben a dolgok működését. Nem várhatom el anyámtól, vagy a gyerekeimtől, hogy ilyen hibát ne kövessenek el, de ettől még nem hülye egyikük sem, csak egyszeri felhasználók, akiknek a számítástechnika a böngésző, és a youtube, meg a skype és nincs is többre szükségük.
    Mihez kezd egy olyan felhasználó, aki nem ért hozzá egy kritikus kivétel történt hibaüzenettel? Fogja és megpróbálja bezárni, na így települ fel a vírus is!

Nyilván nem csinálod, de már biztos te is megégetted magad, és biztosan volt már olyan, hogy nem rajtad múlt, hogy nem ütöttek el, vagy nem karamboloztál!

Majd legközelebb jobban figyel, és azért, ahhoz, hogy valaki tisztában legyen a fenyegetettség mértékével, kicsit többre van szükség, mint átlag user szint.

• Wasquez

senior tag

Nekem meg az jut eszembe ilyenkor, hogy azok a super userek, akik itt lehülyézik az átlag felhasználót, hogy miért olyan retardált, hogy rákattint mindenre, meg meg is érdemli, hogy így járt, stb.
    Azok miért annyira retardáltak, hogy nem tudják azt felfogni, hogy nem mindenki informatikai su és nem értik, hanem használják a technikát, nem kell őket lehülyézni, egyszerűen nem szakemberek.

Gondolom, az itteni főokos hülyéző ember is vezet autót, biztosan értékelné, amikor a márkaszervízbe a szerelők lehülyéznék, hogy miért nem figyelte a lamdaszenzor jelet, hiszen minden normális ember tudja, hogy az figyelmeztet a katalizátor tönkremenetele előtt!

Kéne kis értelem, egy másik nézőpontba való áthelyezkedéshez, csak az nincsen, viszont baromi nagy szakmai EGO, meg okoskodás az van! Hogy lehet valaki olyan hülye!? Hát úgy b-meg, hogy szakács, és százszor jobb erőlevest csinál, mint itt bárki is, a számítógéphez meg nem ért, de használnia kell! Nekem is van tv-m nem értek hozzá, mégis nézem, akkor most hülye vagyok?
    Vagy csak azért nem, mert nem telepítek vírust a gépemre!? Megjegyzem, már telepítettem, csak tanultam belőle, ez a tapasztalat, amit idővel szerez meg az ember, nem úgy születik!

Új hozzászólás Aktív témák