- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
Nekem meg az jut eszembe ilyenkor, hogy azok a super userek, akik itt lehülyézik az átlag felhasználót, hogy miért olyan retardált, hogy rákattint mindenre, meg meg is érdemli, hogy így járt, stb.
Azok miért annyira retardáltak, hogy nem tudják azt felfogni, hogy nem mindenki informatikai su és nem értik, hanem használják a technikát, nem kell őket lehülyézni, egyszerűen nem szakemberek.Gondolom, az itteni főokos hülyéző ember is vezet autót, biztosan értékelné, amikor a márkaszervízbe a szerelők lehülyéznék, hogy miért nem figyelte a lamdaszenzor jelet, hiszen minden normális ember tudja, hogy az figyelmeztet a katalizátor tönkremenetele előtt!
Kéne kis értelem, egy másik nézőpontba való áthelyezkedéshez, csak az nincsen, viszont baromi nagy szakmai EGO, meg okoskodás az van! Hogy lehet valaki olyan hülye!? Hát úgy b-meg, hogy szakács, és százszor jobb erőlevest csinál, mint itt bárki is, a számítógéphez meg nem ért, de használnia kell! Nekem is van tv-m nem értek hozzá, mégis nézem, akkor most hülye vagyok?
Vagy csak azért nem, mert nem telepítek vírust a gépemre!? Megjegyzem, már telepítettem, csak tanultam belőle, ez a tapasztalat, amit idővel szerez meg az ember, nem úgy születik!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 3090 24GB , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest