Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
válasz Quasi_modo #47 üzenetére
Az bizony, szegények már nagyon le vannak maradva...
Igazából csak Samsung és Lg fejleszt csak most , többi alszik..Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
copin
őstag
Arra kíváncsi vagyok, hogy a külső fotókat mikor mutatják meg az FCC-nél. Jó lenne látni a különbségeket a 3 klón között.
@#49 Hagyjuk. -_-"
[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
Nézzük:
15-én lesz egy I8000 OMNIA 2 készülékünk, egy S8000 JET készülék, egy Pixon 12 készülék,
és esetleg egy 12 megapixels 3 * optikai zommos szörny.
Jó lesz ez a 15. eNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Ha tényleg az lenne, indulhatna a "legrondább Android UI" címért
Azért vessük össze, a HTC Hero felülete sokkal szebb (ez egy G1-re áthackelt ROM screenshotjai egyébként).
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Emese-feeling. Ennek semmi köze az Androidhoz (alapjáraton még csak nem is hasonlít rá kinézetre, nincs lehúzható notifikációs lap, a szövegbevitel és a böngésző távolról se hasonlít, a Google Maps egy Java ME alkalmazás, nincs kinetic scrolling, az egész rendszer olyan fájdalmasan néz ki, végig se tudtam nézni a videót...).
Ez kéremszépen egy butafon.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
kaller1
veterán
-
AS
félisten
Érdekes info , de állítóág ez okostelefon.. Nem tudom elképzelni milyen platform lehetne benne...
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
erdoke
titán
Nekem ez a kockázás már az Arenán se tetszik. A nagy kijelző közepén forgathatsz egy bolhaszarnyi kockát, aminek az oldalain látható kép köszönőviszonyban sincs az általad szerkesztett menükkel.
Ami még látszik a képeken, a 350 eurós ár kijöhet, mert nem Arena minőségű anyagokból készült, hanem fényes, kemény műanyagból.A legjobb aláírás a héten
-
AS
félisten
Majd 15-én kiderül
Nem csak 1 új telo lesz hanem több is.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Quasi_modo
nagyúr
Nálam ez valahogy no extra.
valami
-
AS
félisten
Videón a S8000!
Pont a végén van a lényeg és csak pár másodpercig mutatják , értelmes videó.
Na mindegy itt is kocka menü leszNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
erdoke
titán
Magyarul egy Arena, csak picivel nagyobb kijelző, ami ráadásul AMOLED. Na nem mintha az Arena kijelzőjével gond lenne, teljesen laposan nézve is színhelyes, és a fényereje is jobb, mint az Omniáé.
A szoftveren nagyon sok fog múlni, mert ott még jócskán lenne mit javulnia az Arenának. Sajnos a Samsung se erős a kiforrott szoftverrel piacra dobásban, ráadásul mindkét gyártó Flash alapon kísérletezget, aminek önmagában erős korlátai vannak, különösen a testreszabhatóságot illetően (lásd Arena fix háttérképe, a valósághoz nem kapcsolódó kocka menü, stb, de a Samsung-féle widgeteket is emlythettem volna).A legjobb aláírás a héten
-
-
AS
félisten
Ö lesz elvileg és neve is ez lesz:
Első multitouch képes Samsung ha minden igaz.[ Szerkesztve ]
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Ez is jön:
Jun 11:[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
Nem ö lesz az , de ólcso S60 Samsung jön:
WIFI, GPS HSDPA, USB 2.0 mind benne lesz.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Már csak 1 nap és kiderül mit is tud!
De képek még nem lesznek.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Peat;)
veterán
Nem hiszek az időben, már tényleg nem egy pda-t hoztak ki elavult processzorral, kijelzővel pl. és mégis méregdrágán adták. Ilyen a htc touch, 100 feletti áron nyitott a 200mhz-es procival, a tök átlagos kijelzővel egy gyorsba összerakott kezelőfelülettel, gyenge kamerával, miközben előtte 2-3 évvel már piacon volt az 512 mhz-es intel proci (oké nincsenek beleintegrálva a dolgok) a 640*480-as pda is megvolt jóval előtte meg a sokkal jobb kamera sokkal kisebb helyigénnyel sok telefonban.. de az iphone is vette nagyszámban a samsung 500mhz-eset ekkor már és a remek kijelzőt, szintúgy beszállítótól ahogy a htc. Szóval kifejezetten elavult volt a touch belseje, de azt is eladták és addig ez marad is amíg a régi cuccért kipengetik a fogyasztók a 400-500 $-t. Okés az 50e huf lehet túlzó, de nem túlságosan. 60-ba biztos vagyok hogy beleférne egy okosan összerakott gépezet, majd betörnek a kínaiak, vagy lg kiadja a ks20 utódját (egyébként ez is magas áron nyitott de ahogy avult el úgy vitték le az árát, korrekt módon, nem úgy mint htc)
[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
A leírt hardveres követelmények nem 50ezres kategória, hanem inkább 70ezres.
Főleg, hogy új készülékekről beszélünk.
Egy ilyen "fizetős" oprendszerrel ellátott készüléket nem fognak adni 50ért, sajnos ...
Talán 3-4év múlva lesznek középkategóriás elvárások a felsorolt dolgok..
De cáfoljon meg ez a manipulált anyagias világ► més que un club ◄
-
Peat;)
veterán
Az és vagy kötőszavakat azért ph!-n értelmezik általában az olvasók. Szerinted más árkategória, szerintem meg ha egy lg ks20 tök újonnan kijön 50-ből, akkor a leírtak sem gáz dolgok. Az az ekkora érintőkijelzőt nem értem, a 3" nem egy hatalmas dolog Gps pláne nem extra dolog. Az 5mp kamera sem lenne extra. Egyedül a kapacitiv dolog kérdőjelezhető meg, ebben nem fogok vitatkozni mert nem vagyok otthon benne, ebben igazat adok. A többiben hülye marketing megy barátom, van aki benyakalja van aki nem. Lásd htc "olcsóbb" modelljeinek árait, viva is jó minősítést kapott itt a ph!-n. Miközben a fejlettebb kis lg vagy 30%-al tudta olcsóbban megcsinálni a fejlettebb dolgot, minimum abban a minőségben.
-
Enjoy
addikt
És mit kezdesz a GPS-szel, ha nincs hozzá navigációs progi? (google maps-et viccnek is rossz lenne annak nevezni)
Márpedig operációs rendszerrel rendelkező készülék nem lesz ilyen áron, ami ekkora érintőkiejelzővel rendelelkezik (főleg, h kapacitiv)
Ez egy más árkategória barátom► més que un club ◄
-
Peat;)
veterán
Igazán jöhetnének alsó-középkategóriás (ez nálam nem htc többéves technológiás viva féle 70k-s ár khm..) okos telefonokkal is, az LG KS20-nál úgy gondoltam végre elindul valami, de azóta is csak ez kapható ami értelmes és 50k körül hozzá lehet jutni. Nem kell bika processzor, de legyen 3" körüli kapacitív kijelző, meg gps chipet nyomjanak bele, egy jobb tft kijelzővel, a g600-as kamerájával, windows és/vagy android alapon. Nekem ennyi kéne, nem pedig 12 megapixel meg 800 mhz meg 16 gb meg ilyen olyan megabites szuper hsdpba.
-
P00By
nagyúr
hűhú, de izgi
-
Z-o-t-y
tag
Sztem jön a samsung féle S-class, egy pár készülék miatt talán nem lenne ekkora felhajtás...
http://instagram.com/_doublez_
-
Kickass
őstag
nagyon várom az uj windows és androidos készülékeket, remélem európának is jut jópár
az Omnia nagyon jó teló de volt néhány idegesítő hibája (főleg a kijelző), jó lenne ha a komolyabb op rendszeres telók mellé dukálna az AMOLED is és akkor tuti visszaváltok Samura -
Enjoy
addikt
Most már több, mint valószínű, hogy az S8000 lesz a Samsung által bemutatott készülék, amit Orion néven hírdettek régebben.
Nézzétek csak a navigombot:Nah, de hogy ez WindowsMobile vagy Android, azt nem tudni
► més que un club ◄
-
czipaocsi
aktív tag
Teljesen 1értelmű, hogy az új iPhone körüli zajt akarják elnyomni ezzel a kezdeményezéssel. Kíváncsi vagyok mivel rukkolnak elő, mert a nagy beharangozás csak akkor lesz hatékony, ha vmi igazán brutál dolog kerül "kicsomagolásra". Bár a már ismert modellek mellett nem tudom mit akarnak még bemutatni, lassan annyi Samsung teló lesz, mint égen a csillag, ami nem baj, feltéve ha valóban jók...
Róma... Gondolák...
-
madarasz92
őstag
Valami elkezdődőtt ott Koreába!
-
majom2
senior tag
válasz JeanFrancois #6 üzenetére
eredetileg (2003-tól) az apple használta ezt az időszakot az új termékek bemutatására, és egyhetes fejlesztői konferenciára (WWDC). aztán lassan a többiek is elkezdték átrakosgatni ekkorra a bemutatóik dátumát...
nyilván ezek a mobilcégek az iphone bejelentésről próbálják elterelni egy kicsit a figyelmet
[ Szerkesztve ]
-
kingabo
őstag
válasz JeanFrancois #6 üzenetére
Apple akkor hozza az iphone-t, a többiek meg kiprobálják, hogy el tudják-e róla venni az emberek figyelmét... Sztem nem
-
JeanFrancois
csendes tag
Mitől lett a június ennyire fontos minden gyártónak ? Nokia, Palm, RIM, Apple, most meg a Samsung...
-
Enjoy
addikt
Omniánál is ezt játszották el, s akkor is ezt a fekete-lila dizájnú meglepi oldallal rukkoltak elő.
Szerintem a kasszasikerük - Omnia - utódját mutatják be elsősorban.
Legalábbis már csak ez hiányzik a újdonságok palettájáról , egy új WinMobileos készülék.
Android és Symbian telókat már bemutatták, most jöjjön a WinMo► més que un club ◄
-
hemaka
nagyúr
Lövésem sincs mit akcióznak már be megint a koreaiak, de a kíváncsiság már fúrja az oldalamat.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
hans87
tag
Te jó Isten! Nap mint nap jönnek új telókkal. Fejlesztésben köröket vernek olyan régi nagy nevekre mint a Nokia, Motorola, vagy SE. Erre most egy nagy bejelentésre készülnek???
Hát erre kíváncsi leszek, ezek után mi jön még?
(Egy, bizonyos, espoo-i székhelyű céget eltaposó innovatív táccswiz/android/symbian/winmo úthenger?)Nokia 5530
-
Enjoy
addikt
Szerintem bemutatják az Omnia igazi utódját (is), ergo egy PDA-phone-t
► més que un club ◄
-
Binyi01
aktív tag
Megint kitaláltak valamit Koreában
Reszkess Nokia"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gmail
- Linux kezdőknek
- Bestbuy játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- Halo sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban