- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
De mostanában volt kezemben hosszabb távon. Régebben keveset bírtam nyomkodni(lehet ez miatt) stabilabbnak és hibamentesnek tűnt. Viszont én ezeket tapasztalom, és nem csak én vagyok vele így hanem tele van vele a fórumok a hibákkal. Ezek számomra olyan hibák amihez már nincs türelmem én csak használni akarom a készüléket. Néha lefrissítem és kész. Ezt számomra jelenleg az M8 adja meg.
Gondolom nálad minden hibamentes és teljesen jó a rendszer, kár is válaszolnod. -
Lacy6
senior tag
"Amúgy nem értem a sok fanyalgót. Az iOS egyben van megbízható nincs vele gond, ha csak használni szeretnéd a telefonod."
Sajnos ez csak régen volt igaz még az IOS6-al. Egyre csak romlik a rendszer megbízhatósága. Most már sokkal jobban járnál egy Nexus vagy HTC készülékkel. Sokkal stabilabb a rendszer, nem akad, testre szabhatóbb, extra funkciók...és még pénzed is marad. Sorolhatnám az android előnyeit, de azt elárulom hogy Iphone melletti érvekből mára már rettentően kevés maradt. Ha ez a készülék tetszik csak a piacon akkor vedd meg, mert elsődleges a design.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple asztali gépek
- Metal topik
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest