- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mi lenne ha a hírtopicokat nem flame-elnétek szét?
-
kolosanyi
veterán
Hát ehez a teljesítményhez gratula...
-
daniel909
addikt
iphone fórumokra írják h mikrolaggol az i4. ha azt állítod nem, akkor hazudsz.
a 4.2 talán nem de a 4.3 egy katasztrófa. sőt a legfrissebben is sokszor elmaradnak a kezdőanimációk, sokszor van mikrolagg (főleg ha megy egy netrádió a háttérben például)
az SGS2 simán lenyomja az i4-et smoothságban, érzésben (tapasztalat)
és ne gyere azzal h 1 éves. kijött az új? nem. akkor ez van ezzel lehet összahasonlítani.az apple kicsit elvesztette a lendületet úgyérzem. az iOS5 a bizobyíték minderre, ugyanis JB és android cuccokat pakoltak bele ami egyértelmű jele a "hova tovább" kategóriának....
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Remus389
veterán
+1
hehe ez jó beszólás volt, erre már nem tudott mit mondani
fel is kapta egy kicsit a vizet
elszólta magát...
Inkább egy kis kocka terítő mint befagyott laggos böngésző. De mostanában nem is találkoztam a terítővel hogy így szóba került. Igazad van a jó optimalizációnak köszönhetően nincs ellenfél az iOS-nek, hiába a két mag ha nem tudják jól megoldani
egyébként itt az igazság ami tökéletes ellentéte amit állít, 2:42-től tessék nézni[link] messze laggosabb az iOS mint az Android, kokckás terítőt is inkább az i4-en látni igen durván, ráadásul érdemes figyelni mit mond, az gs2 közelébe sem ér netezési élményben, már az sgs1-el is meggyűlt a baja ilyen téren. De mutathatok olyat is ahol annyira leszerepel az apple hogy sírva fakadna(szóval inkább nem, de talán mégis és akkor megvilágosodna és abbahagyná a trollkodást)
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
És? Én nem tagadom 1 vagy 2 topicba voltam te viszont szinte az összesbe ez az igazi trollteljesítmény! Na de nem fogok személyeskedni, úgyhogy én itt befejeztem.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
GALARDO
addikt
-
Remus389
veterán
akkor az ipad 3-on futni fog a crysis?
érdekes akkor az i4-ben lévő PoverVr 535-től ugye a marketing szerint kilenszer erősebb az ipad2-ben lévő gpu, ez meg attől több mint tizszer
tehát kábé százszor olyan erős ez a gpu mint az 3gs/i4-ben lévő??
100x??!! a másik hogy már a 535-ösre is igen szép gammák vannak
mod: most olvasom cqr hsz-ét, bizony a marketing és elméleti számok és a gyakorlati erő között azért nagy különbség lehet
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Inkább egy kis kocka terítő mint befagyott laggos böngésző. De mostanában nem is találkoztam a terítővel hogy így szóba került. Igazad van a jó optimalizációnak köszönhetően nincs ellenfél az iOS-nek, hiába a két mag ha nem tudják jól megoldani.A linkekre meg csak annyit hogy azóta kijött a 4.3.3 ami a 4.3.1 és a 4.3.2 javítása és tökéletesen működik.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Dotcom
aktív tag
Miért eddig volt ellenfél? Pedig már kint vannak a kétmagos csodák. Hameg eddig sem volt, akkor minek bele ez?
Ez olyan, hogy ha visszaolvasunk mindig is az iphone volt a király, ami ugye sosem akad, aztán ahogy jönnek az újabb frissítések, jön a lelkendezés, hogy de jó, már nem akad, nem kockásterítőzik stb.,
Vagy pont ellenkezőleg:
[link]
3-as, 4-es hozzászólás.az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...
-
GALARDO
addikt
Tegnap olvastam hogy egy k* erős cucc lesz a következő almákban, ha ez lesz az akkor hihetetlen párost fog alkotni a kezelhetőség, és a gyorsaság nem lesz ellenfél.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Pont ezt akartam én is felhozni.
--------------------
"...mellett, mely „Rouge” korábban néven került bemutatásra"
Nem inkább: "...mellett, mely korábban „Rouge” néven került bemutatásra..."█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
tjb007
nagyúr
A MediaTek (ismertebb néven MTK) valami nagy dobásra készül ha már most az elsők között van.
Amúgy szerintem hamarosan követni fogja őket a többilenézettkínai SoC gyártó is (TeleChips, Rockchip stb.).(#9) Saccco
Nekünk ez csak jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
cqr
aktív tag
válasz Oppenheimer #1 üzenetére
A forrásból (intomobile) kiderül, hogy az ipad2 esetén a gyakorlati háromszög áteresztő/árnyaló képességet veszik figyelembe, míg a powervr specifikációk egy elméleti értéket adnak meg. Így a Series 6 gpu 350m értékéhez az ipad 2 specifikációban lefektetett értéket kell figyelembe venni, ami 70m.
Illetve 350m nem közvetlenül a pwr-től származik, így ezzel "óvatosan" kell bánni (ugye annak idején a samu is 90m-et adott meg az sgx540-re, ami kicsit elrugaszkodott ahhoz képest, hogy az 543 ami erősebb, mint az 540 csak 35m-t kapott a powervr-től).De a pwr elmondása szerint is nagyon erős arch. lesz ez, meg hát eddig szinte minden fordulót (generációt) a pwr nyert meg.. így valószínűleg ezt sem kell félteni, de nem lesz 10-szer erősebb (még elméletileg sem) mint az ipad2.
(Egyébként nem is kell, hogy olyan sokszor erősebb legyen, mert az sgx543mp2 így is nagyon erős.. több kulcs paraméterben is (pl.: gyakorlati pixel-fill-rate.. ez pl fontos a gui hardveres gyorsításához) jóval a konkurencia felett van.
-
Agro
senior tag
válasz Depression #4 üzenetére
Jójójó, de mikor lesz nekem ilyen a pc-mbe is?
Ekkora teljesítményhez már 220 kell...
-
Depression
veterán
A pc-mnek nincsenek ilyen adatai.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
CHIPman
nagyúr
Nice, csak hogy a rákba' került oda az az App-sung A5?
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Pantal
senior tag
Ha ez igaz, és jövőre az iPad 3 tényleg ilyen erős procit+grafikus gyorsítót kaphat, az brutális lesz!!!!
-
Oppenheimer
nagyúr
cqr, kérlek nyilatkozz!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest