- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
És? Én nem tagadom 1 vagy 2 topicba voltam te viszont szinte az összesbe ez az igazi trollteljesítmény! Na de nem fogok személyeskedni, úgyhogy én itt befejeztem.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
GALARDO
addikt
-
GALARDO
addikt
Inkább egy kis kocka terítő mint befagyott laggos böngésző. De mostanában nem is találkoztam a terítővel hogy így szóba került. Igazad van a jó optimalizációnak köszönhetően nincs ellenfél az iOS-nek, hiába a két mag ha nem tudják jól megoldani.A linkekre meg csak annyit hogy azóta kijött a 4.3.3 ami a 4.3.1 és a 4.3.2 javítása és tökéletesen működik.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
GALARDO
addikt
Tegnap olvastam hogy egy k* erős cucc lesz a következő almákban, ha ez lesz az akkor hihetetlen párost fog alkotni a kezelhetőség, és a gyorsaság nem lesz ellenfél.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest