Új hozzászólás Aktív témák
-
Button
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #18 üzenetére
Lehet egy V30-at még érdemes beszerezni, avagy egy mate10prot-t (akksi miatt).. amíg vannak..
Aztán utána nehéz ügy.. -
Matjisom
csendes tag
válasz
SkyLine3000 #18 üzenetére
Így voltam én is, de sajna meghalt a G3 három év után. Megválni nem akartam tőle, mert az is bőven elég volt. Mostani telefonok meg mind notch-osak, ami nem tetszik. Ráadásul mind 18:9-es, aminek úgy is, hogy itt van a kezemben és én egy kézzel is el tudom érni a tetejét, semmi értelmét nem látom. Minden app-nak fent van a kezelőgombja, ami messze van, főképernyőn max valami időjárást raksz oda, hogy ne kelljen odanyúlkálni, minden máshoz meg jobb a 16:9. Maximum netes böngészésnél látsz többet, de nem sokkal. SD kártyát sokan elhagyják, jack-et sokan elhagyják, értesítő LED-et sokan elhagyják. Új telefonra váltani most régiről csupa kompromisszum, nem beszélve arról is, hogy emellett még drágultak is. Tarts ki míg tudsz.
Legalább LG meghagyja a jack dugót, nálam ez nagy előny, hogy ne kelljen átalakítózni. Így telefonváltás után érzem, hogy ezek a gyártói szemmel idejétmúlt elhagyandó dolgok mennyit számítanak. Mindegyikbe csúcshardver van, ugyanúgy néznek ki, szóval ezek a plusszok adják a telefon lelkét.
-
Button
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #15 üzenetére
Lassan kifut talán, majd most a fúrt lyukon kell túlesni ami legalább olyan ocsmány.
Ha mindezen túl vagyunk akkor talán szebbek lesznek a telók megint.
Addig meg jó esetben ki lehet húzni egy tavalyi telóval..
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest