- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
QuToR
tag
Néztem valahol egy tesztet 3dmark06 8800ULTRA SLI 13132 pont.
3way sli 8800ULTRA 13267 pont.Akkor minek ez??????
http://www.pcper.com/article.php?aid=495&type=expert&pid=13
Nagy bukta, bár itt "csak" 680i chipsetes lappal tolták.
Q
-
QuToR
tag
Dany007!
Teljesen jól összefoglaltad a dolgot! Lesz 1-2 ember aki összerak ilyen konfigot de csak szigorúan tesztre, nyom vele 3dmarkot és ennyi. Aztán majd kijön a 9-es sorozat, ami már szerintem régen kész van csak az ATI-ra várnak, és akkor 1 kártya lenyom majd 3-at ( ez talán nem lesz igaz ) és akkor ennyi, minden megy tovább. Sőőt kihoznak majd ilyen silány megoldást mint régebben volt a 7950gx2... istenem az mekkora egy sz@r volt az ......
Csak 1 dolgot nem értek, miért nem tanulnak meg inkább programozni a játékfejlesztők.. (pl: kríízis
) ami itt megy annak már nem nagyon van értelme....
-
QuToR
tag
3 kártyás SLI... ez csakis a megszállott tunningosoknak lesz jó, de nekik is csak 1-1 teszt erejéig. Aki valamennyire is ismer az tudja, hogy én elég megszálott 3Dmarkos vagyok, de én sem használok sli-t, csak teszt futtatásához. SLI-nek rengeteg baja van még most is! Nem hiszem, hogy a többkártyás rendszereké a jövő, nem is beszélve a 3 kártyás rendszerekről. Jól néz ki, nagy feeling, de a hétköznapokban nem jó semmire.
Sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest