Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
A warezfikázás ugyanolyan divatfikázás lett, mint bármi. Ennyi az egész. Olyan ez a topic, mint a Szomszédok c. teleregény. Ott is mindenki kódus, csóró, lyukasgatyájú volt, de nem fogadott el pénzt, sőt, meg volt sértődve, mert "elveik voltak", közben mind éhezett.
Itt is warezol mindenki (99%), közben osztja az ívet, hogy az miért helytelen. Moralizálnak, megpróbálnak benned lelkiismeret-furdalás ébreszteni, mert őbennük már mások sikeresen ébresztettek. Én azért warezolok, mert a technika adott hozzá. Elsősorban ezért. Amíg nem volt adott, addig nem csináltam. Kihasználom az internet nyújtotta előnyöket, és kész. Nem én teszem közzé a szoftvereket, filmeket, zenéket, nem én töröm fel a másolásvédelmet és az időkorlátot.
Krekkerek nélkül nem lenne használható kereskedelmi szoftver a weben. Miért lehet ingyenes szoftverekkel lemezeket rippelni, másolásvédelmet kiszedni, amikor ezt törvényellenes, DivX-be konvertálni? A biztonsági másolat saját részre ezt nem követeli meg. Ha valaki a Bluray lemezéről akar bm-t. ahhoz nem kell átkonvertálni, a másolásvédelmet feltörni még kevésbé. És tele van ilyen programokkal a net, amit jogszerűen használhatsz, mert freeware, csak éppen a tevékenység kimeríti a visszaélés, törvénysértés fogalmát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest