- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
- = Zk = - #128 üzenetére
Jó ez tökszép dolog h a The Run-al dobálózunk..csak ha jól értesültem 23435324543fps limites a gamma..mert nemtudom mért
de soselesz 30fölött....legalábbis amikor kigyütt vmi ilyen rémsztori terjedt róla....
-
dezz
nagyúr
válasz
- = Zk = - #114 üzenetére
~ Nézd má', ez a Frostbite 2 motor 8 magig/szálig skálázódik... Hö! ~
De gondolom, azért nem csak a BF3-mal játszol.
-
Apollo_21
addikt
válasz
- = Zk = - #125 üzenetére
Mindhárom terráson 6és 18giga közt van feltéve egyénire a pagefile..pont a rinya miatt
-
válasz
az a motor rohadtul szereti a bulldozert!
Ott, ahol nagyon jól kezeli a motor a többszálas utasításokat, az FX-ek egész kellemesek...
-
Apollo_21
addikt
válasz
- = Zk = - #122 üzenetére
Ahogy keret engedi...2gigás verzió esetleg Sapphire vagy Asus 6970ből..az nekem elég egy 2-3évig remélem..majd besegít a 8giga rendszermemó meg a 3terra valahogy...
-
Apollo_21
addikt
válasz
- = Zk = - #120 üzenetére
7es szériát nemfeszegetem az x4emmel..nem látom értelmét..a 6970től is félek...bár a ph-s hozzáértéssel rendelkezők aztmondják vágjunk bele baj nemlehet.
-
Apollo_21
addikt
válasz
- = Zk = - #118 üzenetére
fullhádé 24es moncsival kizárólag gémre
najó film. is....én a..legyen inkább 2x annyi tudással a gép mint amit kér az adott dolog
-
Apollo_21
addikt
válasz
- = Zk = - #116 üzenetére
legyen egy 6970em és ha nemhajtja ki aztmondom, igazad van
-
Apollo_21
addikt
válasz
Egy 6950re untig elég egy x4 is...hova oda 8mag...
-
dezz
nagyúr
válasz
- = Zk = - #110 üzenetére
Olyan játék nem sok van (én pl. egyről tudok, az is sakk
), aminek ne lenne elég 6 mag. Itt viszont az is előfordulhat, hogy a csak néhány magot kihasználó programok is gyorsabban fussanak! (Játékoknál ez persze csak akkor következhet be, ha nem a GPU a szűk keresztmetszet, más szóval a CPU a "kevés".)
Viszont látom, AM3-as alaplapod van és nem is jelzik, hogy támogatná az AM3+-os procikat. Így a Vishera sem igazán fog benne menni.
-
dezz
nagyúr
válasz
- = Zk = - #106 üzenetére
Hátőőő, nem olvastad a topikhoz tartozó hírt?
A Trinityben és a Visherában is Piledriver magok vannak/lesznek (előbbiben v1, utóbbiban v2). Jaja, a Vishera AM3+ lesz (a másik FM2), ősszel jönnek. Itt néhány (valós) tesztben 15%-kal volt jobb, clock2clock+core2core, mint a Bulldozer. És még ráadásul magasabb órajeleket is kapnak! (TDP ugyanúgy 125W.)
(#107) dergander: Na igen, jócskán lemaradásból indulnak. De eléggé "kaparnak".
-
dezz
nagyúr
válasz
- = Zk = - #104 üzenetére
Pár éven belül biztos nem. De amúgy nem a teljesítmény+fogyasztás számít? A Piledriver alapú Vishera nem lesz olyan rossz...
-
atti_2010
nagyúr
válasz
- = Zk = - #102 üzenetére
Mire gondolsz "katona".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged