Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gixxer-tomee
aktív tag
Minek kell rugdosni a halott tetemet? Ez egy zsákutca, az is volt mindig.. Már csak pár elvetemült használja ezeket az okostelefonnak csúfolt akármiket.. Hiába szép valami, ha egy fillért nem ér benne a rendszer..
-
Flashback
addikt
Egy ütőkártyájuk van, ha a telefonba bekerül a x86-os programok futtatása Continuummal. Legalább 128gb tárhely és egy jó port replikátor!
Na persze a többi mobilos körítés is kell de a lényeg ez lesz. Ha tudni fogja gól ha nem akkor nagy eséllyel roló. Amúgy én is váltanék ha számítógépem a zsebemben is elférne.
-
Gregorg
tag
ÉN egy dual romos kínai telefont akarok. a WP tetszett mindig is, tudtam is használni (L820/L640) és egy Umi touch-csal meg is elégedek majd.
-
=Mentor=
őstag
Idióták, ezt már nem lehet másként minősíteni.
Innen már csak akkor lesz feltámadás, ha kínai dömpingáron árasztják el a piacot jobbnál jobb ajánlatokkal, de az kizárt. Nagyon úgy néz ki, hogy a jó üreg N8-at egy Androidosra fogom lecserélni, pedig máig kivártam egy jó WP ajánlat reményében. A redmondiak időt kérnek, mi meg azt hogy ne nézzenek teljesen hülyének.
-
pit stop
addikt
Időt kérnek? Mióta megvették Nokia telefonos részlegét mégis mit csináltak?
A következő egy évre pedig mindenki érje be az elég foghíjas és nem túl meggyőző mostani kínálattal? Ha ez igaz, akkor csak gratulálni tudok... -
Balint1408
aktív tag
A lumiáknak annyi.
-
Potrien
senior tag
Halottnak a csók.
Wp-phone -
Matada2.3
veterán
Én csak azt nem értem miért kell ennyire tudatosan elvágni ezeket a készülékeket? Miért nem lehet még kiadni a maradék win10m-et amire megígérték és utána csendben ledobni a támogatást?
-
Gymnova81
tag
Ki tudja...... Lehet azért megy a tökölés a Windows 10 mobile Redstone bugok javításával, mert már rég a surface phone-okra próbálnak programozni, egy új win 10 OS-t. Egyáltalán nem csodálkoznék ha kaszálnák a jelenlegi win10mobile-t, és ha cserben hagynák a Lumia *50-es szériát. Elvégre ez a fajta játék már jól megy nekik....
-
Locutus
veterán
Hát, nálam megvolt az esélyük a 950XL-el. És még úgy is nagyot csalódtam benne, hogy azért kezdeti gondokra fel voltam készülve. Szal miattam már azt csinálnak amit akarnak...
-
Dave™
nagyúr
A szoftver is félkész, telefon sincs, innen tényleg csoda kellene, hogy ne haljon ki a platform rövid úton.
-
Wesder
titán
Én is csak valaki màstól hallottam/olvastam a fórumon. Ellenben tényleg jó lenne egy olyan mobil, amire, akàr egy Fallout3/NV-fel tudok tenni. Màr csak a poén kedvéért is.
(#13) Pjotr
Nekem valahogy nem jött be a csempe, droidon is csak egy oldalam van, az is full üres, hogy làtszódjon teljesen a hàttérkép. Gesztussal lépek be az alkalmazàskezelőbe. -
Pjotr
senior tag
Volt egy honapig Lumia 950. Akkor adtam el, mikor az asszony kozolte, hogy az iPhone-t sosem kellett butykolni, mennyi idot elvesz ez az uj telefon. Es nem mondott hulyeseget. Minden nap meg tudott lepni. Hol melegedett, hol merult, hol ujraindult, hol kidobalt az Edge. Pedig en akartam, hogy szeressuk egymast, de betelt a pohar. A .164 Win10-et hagyjuk, a Redstone mar sebessegben, funkciokban is tetszett, de full bugos. Es igy augusztusig kihuzni, ahhoz nem volt turelmem
-
Ricardo
titán
Jönnek a surface mobilok. eddig rendben is van. Azok közül a készülékek közül, amik most mekapták a win 10-et mennyi fér majd bele a redstone 2 frissítésbe?
-
boncser
aktív tag
a redmondiak időt kérnek, hogy igazán ütős ajánlatokkal térjenek vissza.
Mennyi időt kérnek még?
-
.LnB
titán
"mert még bőven lesz munka a mobilos operációs rendszerrel és a tervezőasztalnál."
Le merem fogadni, hogy a Surface mobilokon más (fajta) oprendszer lesz mint azokon amik most (még) Win10-et futtatnak.. Tuti megint az lesz, hogy kitalálnak majd valamit azért, hogy vegyél új készüléket. És nem fognak azok a fejlesztések L930-on működni.
-
domos
senior tag
Mindig igazán ütős ajánlatokkal akarnak visszatérni, aztán sosem jön össze. Lényegi fejlődés a WP7 óta szinte nem is volt.
-
"és a redmondiak időt kérnek, hogy igazán ütős ajánlatokkal térjenek vissza."
Emiatt hagytam ott a 7.8 környékén a WP-t. Ha majd tényleg itt a kánaán, akkor lesz is min gondolkodni, de addig sajnos ez nem opció vásárlásnál vagy a kivárásra.
Mindig meg karják váltani a világot, pedig nem arra lenne szükség szerintem, csak egy jó indulásra és megbízható fejlődésre.
-
Trevize1987
aktív tag
Akkor majd visszanézek lehet. De jelenleg az 1020-amat cserélem le fájó szívvel egy S7-re.
Imádom a csempéket, de másodszorra nyelem tövig az MS miatt (L800 is volt előtte)...
-
moleculez
veterán
válasz
flatline#2 #1 üzenetére
Igen, én is Surface Phone-ra várok, szintén 930-cal. Semmi értelme 950-re váltani.
-
törölt tag
Azért elég siralmas, ahogy az MS a mobil platformjával pancserkodik.
-
flatline#2
tag
Jövőre lesz mire lecserélni az L930-at
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ám egyik sem 2016-ban, írja a Windows Central. A Lumiáknak tényleg befellegezhetett.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest