- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Egy éven belül a második munka közben összetört okostelefonom után vettem egy eldobható Samsung buta telefont ha már törik inkább az törjön. Számomra luxus fél évente hatvanezret kidobálni egy új telefonra. Egy nagy tepsi mobilt bármelyik zsebembe rakom el zavar a mozgásban munka közben ez a kis gyösz meg fel sem tűnik, hogy nálam van. Ha lenne a piacon olyan nyomógombos telefon amibe normális kamerát raknak én fő telefonnak is simán megvenném. De nincs.
-
gzbotii
nagyúr
Mert van akinek ez is simán elég? Apósom a mai napig ilyen telefonokat használ, mert ő tényleg csak telefonál. Közben meg 4-5 okostelefon pihen a fiókban, csak azért, mert van újabb, de nem kell neki egyik sem...
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gliskard
senior tag
amikor 4-5 napos túrára megyünk én is a régi SE W810 telefonomat viszem magammal. Kényelmesen kibírja egyetlen töltéssel, lehet vele telefonálni és sms-ezni illetve van benne cella alapú "gps" és hozzá java app-ként maps. És van akinek eleve nem szükséges egy smart phone...
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
Istenem - miért kell ilyen termékeket felböfögni, de komolyan?
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Graphics
Jómunkásember
Hát kikophatott volna már ez a Mediatek platformos szutyok 2014 óta... 7$-os vacak "SoC"
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
addikt
Ahogy olvasom, ezek India only készülékek lesznek.
Persze érdekességnek jó, hogy a Moto újra készít nyomógombos készüléket de egyébként... -
Ixion77
addikt
Az A70 jó lenne a gyereknek.
Lehet ezeket majd kapni Magyarországon?"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest