- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Yettel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple Watch
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Egy éven belül a második munka közben összetört okostelefonom után vettem egy eldobható Samsung buta telefont ha már törik inkább az törjön. Számomra luxus fél évente hatvanezret kidobálni egy új telefonra. Egy nagy tepsi mobilt bármelyik zsebembe rakom el zavar a mozgásban munka közben ez a kis gyösz meg fel sem tűnik, hogy nálam van. Ha lenne a piacon olyan nyomógombos telefon amibe normális kamerát raknak én fő telefonnak is simán megvenném. De nincs.
-
gliskard
senior tag
amikor 4-5 napos túrára megyünk én is a régi SE W810 telefonomat viszem magammal. Kényelmesen kibírja egyetlen töltéssel, lehet vele telefonálni és sms-ezni illetve van benne cella alapú "gps" és hozzá java app-ként maps. És van akinek eleve nem szükséges egy smart phone...
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Óra topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Medence topik
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (FOGLALVA)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest