- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Egy éven belül a második munka közben összetört okostelefonom után vettem egy eldobható Samsung buta telefont ha már törik inkább az törjön. Számomra luxus fél évente hatvanezret kidobálni egy új telefonra. Egy nagy tepsi mobilt bármelyik zsebembe rakom el zavar a mozgásban munka közben ez a kis gyösz meg fel sem tűnik, hogy nálam van. Ha lenne a piacon olyan nyomógombos telefon amibe normális kamerát raknak én fő telefonnak is simán megvenném. De nincs.
-
gzbotii
nagyúr
Mert van akinek ez is simán elég? Apósom a mai napig ilyen telefonokat használ, mert ő tényleg csak telefonál. Közben meg 4-5 okostelefon pihen a fiókban, csak azért, mert van újabb, de nem kell neki egyik sem...
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gliskard
senior tag
amikor 4-5 napos túrára megyünk én is a régi SE W810 telefonomat viszem magammal. Kényelmesen kibírja egyetlen töltéssel, lehet vele telefonálni és sms-ezni illetve van benne cella alapú "gps" és hozzá java app-ként maps. És van akinek eleve nem szükséges egy smart phone...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból