- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezek
tag
Van
"
Ismeretes, hogy a 4.3-as iOS frissítésben megjelent “Personal Hotspot” funckió iPhone 4-en ad-hoc WiFi hálózatot képes létrehozni, amire maximum 5 bármilyen eszközt csatlakoztathatunk..." "...a telefon által leolvasott GPS koordináta is átkerül a Personal Hotspot hálózatra csatlakoztatott iPad eszközre, ami feleslegessé teheti az iPhone 4-el is rendelkező tulajdonosoknak a 3G készülék vásárlását.
"
[link] -
alamuszi
senior tag
Ha csak apple terméked van, akkor igen, Csak ez nem nagyon jellemző U.S.A. -an kívül seholsem. Itt van egy kettő fanatikus, akinek csak Apple termékei vannak, de meg is lehet nézni szegényeket, nem is látnak azon túl.
Az pedig lehet, hogy a kényszer szülte, na de sikerült, és ezzel a vásárlók jártak jól.
-
erdoke
titán
Bár rég felhagytam a frissítésével, van egy itteni blog bejegyzésem, amiben pont ezzel a témával foglalkoztam. Azóta több tucatnyi egyéb szállodában megfordultam már, és szerintem többnyire van WiFi, bár néha ragaszkodnak a tyúkbeles megoldáshoz. Az is gyakori, hogy fizetős a net, de aki 4-5 csillagos szállodában eltölt akárcsak egy éjszakát, annak a 10-20 euró akkor is belefér, ha nem a cég fizeti.
-
Everman
addikt
"olyannyira van, h egy kamera kittel egy mozdulattal meg tudod nézni, vagy be tudod húzni a kártyán tárolt képeket a gépen lévő képek közé."
Mert ugye én nem ezt írtam: [link]
"egy sd slot megléte a vásárlók jelentős részét érintené pozitívan, hiszen szinte az összes digi fényképezőgép ezt a formátumot használja."
A vásárlók jelentős részét ez teljesen hidegen hagyja, mert nem akarják a képeiket a tabletre áttölteni, marginális jelentőségű hiányosság. Ahogy fentebb írtam, ha a rendszerben lesz konkrét funkciója, akkor bekerül, de csak azért, hogy pár felhasználó a képeit rá tudja tölteni a készülékre, nem fogják rárakni.
"mondom ezt úgy, h nekem egyáltalán nem hiányzik."
Vagyis az általam is említett 1000-ből 990 emberben vagy benne
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós kamerák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Posta, csomagküldés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest