- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
Semmi jb, alap iPad funkció... Ha nem tartod nyomva az adott gombot, hanem egyből felhúzod az ujjad, akkor nagyon gyorsan elérheted a gyakori ékezetes karaktereket. Ha sokat vársz, akkor előbukkant az összes variáns.
#330:
tényleg nem tudja qwerty-n#328:
Annyi szép Mac van egy store-ban... Én tuti rádugnám gyorsan az egyikre -
vtechun
veterán
Media Marktban valami szar wifi van belőve, amin nincs net, odamentem az androidos telómmal, bekapcsoltam a wifi tethert, aztán simán belőttem ipaden, és netezgettem
egyszer szólt is az egyik kevésbé szimpatikus eladó, hogy nem lehet netezni rajta...
egyébként ha nem is ipadra, de iphone-ra tényleg jó lenne a szövegtördelés, bár opera jó erre, viszont azon belül meg nem feltétlenül van meg az a kényelem, mint a gyári böngészőben.
Nem bánnám, ha meg tudnám venni a helyi Media Marktban. 0% THM-mel mondjuk
-
alamuszi
senior tag
Lehet sértődőset játszani, csak éppen ha valami nem praktikus, akkor nem kell bebizonyítani, hogy az. Tudod távolról jött ember azt mondd amit akar. Csak ne olyannak mondja aki halotta azt a történetet, amit előad, mert könnyen hülyeségbe fordulhat a mese folyása, akárcsak most.
-
alamuszi
senior tag
Eleve ez az egész nem is arról szól ahonnan kiindult gondolom ez nem baj? Hanem teljesen másról már. Tudod, ha valamire nincs csak "nem" válasz, akkor nem kell bebizonítani, hogy márpedig "van". Röviden ennyi. Nem is arról beszélsz, miről ez a beszélgetés szólt. Na mindegy megszoktam.
-
alamuszi
senior tag
Értem akkor meséld már el, hogy mi a fene köze van a hangtechnikának, alapvetően az adatkábelhez. Megint nem arra válaszoltok amit az ember felvet. TROLL vagy te ezt megbeszéltül csak nektek apple fanoknak olyan a memeóriátok mint az aranyhalé. TROLL az aki nem azt mondja amit TI ennyi. Szóval akkor melyik cég is használlja ugyanazt az adatkábelt mint az apple?
Troll vagy Te, marad ez, ha nem tudsz értelmesen válaszolni ugye.
Ja kék az én, ja miért írtam, csak úgy apple-sen tudod. A sötétség nagy úr.
-
Mr.Csizmás
titán
jó félreértettük egymást. úgy értem, hogy apple cuccokon kívül használható valamire? azt eddig is tudtam, hogy más is gyárt hozzá dokkolót, pl. iPig (ami szerintem jópofa), stb.
szóval másra nem használható a csatlakozó, ha valami szabványos dologra akarod rádugni (HDMI, projektor, usb, usw) vedd meg hozzá a kábelt....pénzbarát üzletpolitika
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assassin's Creed Odyssey
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest