- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
Így van, a droidot is be lehet lőni, hogy alig kortyolgasson a kulacsból, bár nem ez az általános.
Nekem most egy nagyon jól eltalált ROM/kernel beállításom van, ezzel elketyeg 2-3 napot, este pedig 1-2%-ot eszik bekapcsolt wlannal, viszont kikapcsolt 3g móddal, mert eléggé hülye a rálátás az adótoronyra, és itthon többet eszik 3g-n -
Everman
addikt
"Harmadik napja megy a ZTE-m"
Olyat még nem ettem, a véleményem Desire, Desire HD, Nexus One és Galaxy S használatán alapult.
Ha Blade-ed 3 napot elmegy, akkor nagyon elégedett lehetsz, a specifikációi alapján messze nem hinném el ezt róla."Egyébként azért olvasol annyi Androidos merülési bibit"
Nem csak olvastam, tapasztaltam is, gyári ROM-mal is.
-
alamuszi
senior tag
Én ezt értem, de megvan az a lehetőség, hogy legyen egy komolyan elterjedt szabvány, jelen esetben a Micro USB két évvel ezelőtt a Mini USB volt.
Az pedig, hogy van egy eszközöd, ami nem ilyen csatlakozóval rendelkezik OK ez nagyon kellemetlen, csak éppen miért szívjon -e miatt még másik sok user, akinek esetleg nem ilyen eszjöze van. Ezért az adott gyártó a hibás. Adott esetben az Apple.Az ilyen érvek amit Everman felhoz az komolytalan. Értem én, hogy vannak gyártói specifikációk, és vannak gyártó befektetők által megkövetelt bevételi szint amit meghatároztak, de nem így kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Asztalos klub
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest