- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
Így van, a droidot is be lehet lőni, hogy alig kortyolgasson a kulacsból, bár nem ez az általános.
Nekem most egy nagyon jól eltalált ROM/kernel beállításom van, ezzel elketyeg 2-3 napot, este pedig 1-2%-ot eszik bekapcsolt wlannal, viszont kikapcsolt 3g móddal, mert eléggé hülye a rálátás az adótoronyra, és itthon többet eszik 3g-n -
Everman
addikt
"Harmadik napja megy a ZTE-m"
Olyat még nem ettem, a véleményem Desire, Desire HD, Nexus One és Galaxy S használatán alapult.
Ha Blade-ed 3 napot elmegy, akkor nagyon elégedett lehetsz, a specifikációi alapján messze nem hinném el ezt róla."Egyébként azért olvasol annyi Androidos merülési bibit"
Nem csak olvastam, tapasztaltam is, gyári ROM-mal is.
-
alamuszi
senior tag
Én ezt értem, de megvan az a lehetőség, hogy legyen egy komolyan elterjedt szabvány, jelen esetben a Micro USB két évvel ezelőtt a Mini USB volt.
Az pedig, hogy van egy eszközöd, ami nem ilyen csatlakozóval rendelkezik OK ez nagyon kellemetlen, csak éppen miért szívjon -e miatt még másik sok user, akinek esetleg nem ilyen eszjöze van. Ezért az adott gyártó a hibás. Adott esetben az Apple.Az ilyen érvek amit Everman felhoz az komolytalan. Értem én, hogy vannak gyártói specifikációk, és vannak gyártó befektetők által megkövetelt bevételi szint amit meghatároztak, de nem így kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest