Hirdetés
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Pont nem a lenyeg, hogy miben erossebb a haedware..
Az uj galaxy tab, amiben 2 magos processor van,meg tobb memoria, lassabb, mint az iPad, ami lassan 1 eve kaphato... Mellesleg iPad userkent, nekem egyaltalan nem lassu a mostani sem..
Tovabba remek pelda a konkurencia arra, hogy sokkal fontosabb, hogy mennyire van jol megirva a software az adott hardware-re. Meg lehet nezni, hogy az iPad hozza a sebesseget, a nala tobb memoriaval, valamint nagyobb processorral rendelkezo konkurencia ellen...Kamera: az iPhone4-en osszesen 1 alaklommal hasznaltam facetime-ot... Elso napon hozzajutottam, es mindossze egyszer probaltuk ki...
Most elkeozelni sem tudom, hogy mi lehet az ami kihasznalja az iPad 2 hardware-et.
Felbontas: szerintem teljesen jo, persze pixeleket latsz, ha 20 cm-rol nezed a kijelzot... De aki 20 cm-rol hasznalja, az meg is erdemli.... -
arn
félisten
arrol olvastam, hogy az apple nagyobb surusegu akkun dolgozik - de valos a 25000mah? azzal nagyon durva lenne az akkuido.
az arkepzesrol - az alapar az nagyon jo, de kevesen fogjak azt valasztani, es ezt az apple is tudja, ahhoz kell majd viszonyitani. szvsz a vegen az androdos tabletek ugyanugy olcsobbak lesznek, mint ahogy most a telok is.
a masik, hogy pl anno az apple minit is ugy mutattak be, hogy milyen olcso gep oprszel, stb. ahogy jottek az ujabb verziok - most egy egesz jo szamitogepet vehetsz a minimalgep aran. szvsz itt sem lesz mashogy, az apple mindig arrol szolt, hogy nekik hogyan legyen tobb a zsebukben. de nagyon jol nyomjak, ez latszik a bebugatott embereken
swesen potoljak mindazt, amit a tobbiek hwesen fizetnek ki - ezert ragaszkodik a jobs a zartsaghoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- OLED TV topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Háztartási gépek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
swesen potoljak mindazt, amit a tobbiek hwesen fizetnek ki - ezert ragaszkodik a jobs a zartsaghoz.