Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- iGO Primo
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolidodd
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A legtöbb gépen (nyilván van kivétel) ma már HDMI csatlakozó van, ami hasznos. De ha VGA, minidisplay port stb. csatlakozó kell, akkor marad az átalakító.
Netbookot meg hagyjuk, igaz nekem csak Dell mini-vel van tapasztalatom, de a legtöbb hasonló architektúrával rendelkezik. Nekem lassú volt, hosszú bootolási idő stb. Ellenben volt rajta HDMI-port (nem igazán tudott még HD-ready videókkal sem boldogulni), meg billentyűzet, és persze XP. Nekem nem vált be, lehet, hogy valakinek igen, mindenki más területeken hajlandó a kompromisszumra. Nekem a bill kevésbé fontos, mint a sebesség. -
AkosL
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
a te bajod votl, hogy nem tudsz rákötni.
most az a baj, hogy rá akar valaki kötni?
nem értelek... -
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Akkor meg miért számít?

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest