Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Tényleg, ha ilyen okos vagy, akkor légyszíves írd már meg, hogy egy SD foglalat szerinted MENNYIVEL növelné meg a készülék árát, ha már az 5e forintos telefonban is van (vagy a filléres navikban).
Le kéne szállni már arról az álláspontról, hogy "nekem nem kell, tehát másnak sem bizonyára", mert nagyon gáz, szűklátókörű és buta. Nekem nem kell hátlapi kamera például, a rohadt Apple meg beletette, ez nem gáz?
Ez a baj a magyar Apple júzerekkel, hogy ilyen agymosott hülyeségeket mantráznak mindenhol, egyszerűen GÁZ Apple júzernek lenni, pedig tök szeretem a MacBookom, meg az iPigem is, de inkább ragasztanám le a francba a világító almát a hátlapon...
-
Mr.Csizmás
titán
jó akkor tisztázzuk a rend kedvéért:
mindketten olvasunk, netezünk, chat, multimédia
- nekem megfelel az is, ha leülök az asztalhoz, és rákattintok a böngészőre.
- említetted az i7-es konfigodat. emellett még egy ipad? ennyi pénzt adsz azért, hogy az erkélyen is tudj netezni?Lassan egy éve használom az iPadet, de egyszer sem kellett sem USB port, sem HDMI kimenet, sem kártyaolvasó, szóval nem az a kérdés, hogy nem használnám, hanem az a válasz, hogy nem használom ilyesmire, mert NEM ERRE VALÓ.
Akinek meg a munkája miatt szüksége van prezentációk megjelenítésére is, az megvegyen hozzá kábelt és használjavegyen egy értelmes laptopot, aminek van többféle csatlakozója. (igen, nagyon drágák, egy D-SUB csatlakozó vagy 500 ft.)de ne a többséggel fizettessék meg ennek az árát.
hú tényleg, nehogy csődbevigyen egy 2-4ezer forintos drótdarab. (adapter.hu-n ennyi - az apple 3x-os árszorzóját nem is említem)
Megfogalmaztad a lényeget. Ha veszel egy tabletet, akkor arra akarod használni, amire egy tablet való, ha ez neked nem elég, akkor ész nélkül vásároltál,
mondtam, hogy nincs szükségem tabletre, hogy a porcelánon ülve is PH-t olvassak. szóval a tabletvásárlást komoly felhasználás cél nélkül, na azt tartom ész nélkülinek.
Lassan egy éve használom az iPadet, de egyszer sem kellett sem USB port, sem HDMI kimenet, sem kártyaolvasó,
akkor miről beszélünk?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robotporszívók
- Arc Raiders
- Lexus, Toyota topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- MCDODO T03 fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest