- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
zsolidodd #128 üzenetére
Nem szokás. Akkor írok le ilyet (tudatosan), ha nyomatékosítok, vagy ha tényleg felcsesz a szituáció. Ez most egyszerre mindkettő. A realitás lényege pedig pont az, hogy elég egzaktan megfogható, hogy mi a reális. Védeni az Apple-t a saját szabványa miatt egy szabványosított világban az nem reális.
Sokkal reálisabb, hogy most fogom magam és elmegyek focizni. Egy gömb (nem kocka) alakú labdával.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Tényleg, ha ilyen okos vagy, akkor légyszíves írd már meg, hogy egy SD foglalat szerinted MENNYIVEL növelné meg a készülék árát, ha már az 5e forintos telefonban is van (vagy a filléres navikban).
Le kéne szállni már arról az álláspontról, hogy "nekem nem kell, tehát másnak sem bizonyára", mert nagyon gáz, szűklátókörű és buta. Nekem nem kell hátlapi kamera például, a rohadt Apple meg beletette, ez nem gáz?
Ez a baj a magyar Apple júzerekkel, hogy ilyen agymosott hülyeségeket mantráznak mindenhol, egyszerűen GÁZ Apple júzernek lenni, pedig tök szeretem a MacBookom, meg az iPigem is, de inkább ragasztanám le a francba a világító almát a hátlapon...
-
Bog
HÁZIGAZDA
Bocsánat, tényleg nem értem az Apple fanboyok agyának működését.
Létezik egy szabványos megoldás arra, hogy mobil eszközt rákössünk tévére. Ez a HDMI. Van neki két vége, egyik megy a tévébe, a másik a cuccba. Ennek megfelelően kismillió fajtájú, hosszúságú, színű és szagú HDMI kábel vásárolható akármelyik elektronikai áruházban, netről, kisboltból, kábé a közértben is van. Akinek van/volt már ilyen okostelefonja, kamerája, számítógépe, amit egyszer ezen ki akart kötni tévére, az vett HDMI kábelt.
Erre jön az iPad 2, és NAHÁT! Ebbe pont nem jó, vegyél új kábelt.
És jön az Apple fanboy és még meg is akarja nekem mondani, hogy ez így fasza?
Nincs nekem bajom az iPad 2-vel, de legyetek már REÁLISAK, baszod.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Mai, belsős info: nem lesz a T-nél kapható. Maradnak az APR-ek, de állítólag a MediaMarkt is nagyon hajt a forgalmazási jogra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest