Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tin

veterán

válasz agabe #80 üzenetére

ez a rész oké, láttam a jövő évi modelleket is, de lássuk be, ez így se nem prémium érzés, se nem mérnöki teljesítmény. az apple mindig arról volt híres, hogy megcsinálta tisztességesen, amit meg kell. ezen a belenyaláson se tisztességes elkészítés, se prémium-érzés nincs.

szerintem is bazijól nézne ki egy faltól falig kijelző, de nem így. ha feleekkora a belenyalás, és legalább designban is illeszkedik, akkor oké. még nagyobb teljesítmény lett volna, ha a kör alakú szenzorokat is közrefogja a kijelző, magyarul csak pár "pöttynyi" kivágás hiányzik a panelből, körbeúszva a szenzorokat.

így elvették a százalékos akkukijelzést, sokkal kisebb lett a status bar, aminek pedig nagyon is van értelme, ráadásul itt-ott kell lehúzkodni a kijelzőt attól függően, hogy mit akarsz. ennek max a bal-jobb oldalon lett volna értelme.

szerintem szimplán elfogyott az idejük, és ezt tudták főzni a lehetőségekből. nekem ordít róla, hogy ez valójában egy B terv.

(#81) madgie: most látom, hogy közben ugyanazt írtad. a funkciók feláldozása egy B kategóriás design oltárán, ráadásul méregdrágán, ez nem a legjobb irány. de ennél sokkal-sokkal több kell ahhoz, hogy egy hithű applerajongónál kicsapja a biztosítékot.

• arn

félisten

válasz agabe #63 üzenetére

Amazonrol megrendeled, hivatalos forras, ingyen visszakuldod - mi a gond vele? Tul olcso?

Új hozzászólás Aktív témák