- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt hiszem ha szerinted egyszerű és kényelmes az Android, akkor nem próbáltad még elmagyarázni olyannak, aki semmit nem ért az ilyesmihez, és nem is érdekli, mert csak pár dologra akarja használni, és annyi.
Én sem használnék iOS-t, mert utálom, de ha egyszerűség kell, akkor tökéletes. -
törölt tag
Ezek az infók amúgy kb teljesen lényegtelenek az emberek nagy részének, és az ikonok feléről szerintem sokan azt sem tudják, hogy mit jelentenek. Az átlagember nem kapcsolgatja a WiFi-t sem, meg a BT-t sem feltétlenül (én sem, mert semmit nem fogyaszt szinte készenlétben), a netsebesség sem érdekel, ezek ilyen kocka dolgok, amit pár fórumozó hiányol, de a vevőtábor nagy része észre sem veszi.
-
agabe
addikt
Apple direkt csinálta így.
Lehetett volna, hogy nincsenek fülek és lejjebb kezdődik a kijelző, de ezt választották design-nak.
Van akinek bejön van akinek nem, de eléggé beazonosítható így és valszeg jövőre mind így fog kinézni azaz csak egy olyan design váltás amit más nem vagy nem így lépett meg.
Akkor is ha hátránya van... ez az új arculat. -
Parallaxis
addikt
hogy fogod meg ezt a nehéz telefont két ujjal, amikor nem tenyérrel akarod?
Ha bal kezedben tartod a tenyeredre fektetve, akkor a hüvelykujjad pont ott fog beletakarni ahol a szenzorok vannak.
az meg, hogy belelátszik: bele, és ronda. értelmetlen
Szerintem meg pont, hogy jól néz ki és végre ismét egyedi és stílusos lett az iPhone.
Bele meg nem nagyon takar semmibe, hogy miért, azt már leírtam az előző hozzászólásba.Egyébként meg az, hogy kinek mi tetszik az tényleg egyéni dolog.
-
Parallaxis
addikt
egy 440 ezres telefonra azt mondani, hogy az a belógó nyelv "megszokható" meg "észre sem veszem", eléggé nagy elvakultságra vall
Nem elvakultság.
Álló állapotban egyáltalán nincs jelentősége, mert eddig is ott volt a státusz sor, ami pont ugyanennyit takart.
Fekvő állapotban szintén nincs gond, mert a képarány miatt a fotók és videók ki sem érnek addig, csak, ha belenagyítasz (aminek főleg videók esetén semmi értelme, mert rengeteg képi infó elveszik).
Az más kérdés, hogy fekvő módban mivel elhagyták a normális méretű kávákat, így legalább van egy felület, amit meg tudsz fogni úgy, hogy nem tapicskolsz bele a kijelzőbe. -
Jakesz
addikt
Csak annak ég be az amoled, aki nem normálisan használja. GPS-ezés során, max fényerőn tutira beég, ezért akinek GPS-re kell telefon, felejtse el az amoledet. Más felhasználás során nem fog beégni. Az üzletekben kiállított beégett kijelzős Samsungokból sem érdemes kiindulni, mert azok egész nap be vannak nyomva, és majdnem mindig ugyanaz megy rajta, így persze, hogy beég. 3,5 évig használtam S4-et, 1 éve használok S7-et, nem is volt semmi beégés, és a jövőben sem tartok tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest