- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Duddi
aktív tag
válasz
Daywalker #21 üzenetére
Én mikor le kell venni a hűtőt finoman meg szoktat tekergetni jobbra balra ez eddigi tapasztalatom alapján nem károsítja sem a procit sem az alaplapot és eddig minden esetben szépen elváltak egymástól nem volt kihúzásom még. *kopp kopp kopp*
(#24) subaruwrc Most olvastam pont úgy ahogy mondod! Amíg minden láb a tokban van addig bírja a tekerést.
Főként azért írtam bele mert ez egy PGA ra jellemző probléma amit felhasználónak kell észben tartani. -
Duddi
aktív tag
Volt is belőle bajuk [link] mert az új Skylake procik vékonyabb horhózót kaptak és a régi "nagyobb" leszorító erővel bíró hűtők behajtogatták az alaplapba, így mind az alaplap és a proci is mehetett a kukába... Ez az LGA hátránya, az AMD által használt PGA megoldás ugyan nem fenyeget meghajlással de megeshet hogy amikor le akarod műteni a hűtőt az a paszta miatt úgy összegyógyul a procival hogy kihúzza azt a foglalatból ilyenkor megesett már hogy 1-2 láb beszakadt de legalább az alaplapot nem kell kidobni. Hogy miért tették arrébb a lukakat valakinek így tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest