- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Ó, én már megterveztem a jelenlegi blokkhoz az AM4-es lefogatót, ismerős pár perc alatt egy köszönömért megcsinálja CAD-ben, aztán egy másik köszönömért lézerrel ki is vágják, gravírozzák, és csiszolják rozsdamentesből, még a menetet is belemetszik a hátlapba, szilikonlapot meg veszek valahol egy ezresért, és méretre vágom - már ha nem vállalok be egy EK monoblokkot rá.
Bár el tudnék viselni egy olyan Gigabyte-os jóféleséget, hogy csinál belőle egy Rev.2-t, amire rárakja az AM3 furatokat, ahogy a Hero-n is van.
-
Zotya84
őstag
A teszt meggyőzött, hogy jól választottam következő lapot magamnak, az itt szereplő Aorus mellett döntöttem, mert ugyan van olyan AsRock deszka, amit szívesebben választanék, de marha drága, meg ehhez Königék csinálnak CPU+MOSFET kombóblokkot a nem túl távoli jövőben.
Mellesleg az egyik legolcsóbb X370-es lap, amin van min. 8 SATA, meg egy rakás USB.
Már csak a minősége legyen olyan, mint a mostani, meg az azelőtti 990FX-790FX lapjaimé, és akkor tényleg jó választásnak bizonyul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest