- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarabaeus
őstag
Ráadásul az utóbbi pár évben nagyot fejlődött az Autopano, akiben esetleg a korábbi verziók emlékei élnek (amikor valóban szűkösek voltak a beavatkozási lehetőségek), egy próbát megér, ha megnézi a mostani verziók tudását.
Szerk.: pl. a PtGuiban alap, hogy a többitől különböző nézőpontból felvett képhez (pl. állvány nélküli nadír) megadhattuk, hogy ez a többitől különböző pontból van, az Autopanóban csak talán az utóbbi főverzióban, eleinte csak annyi volt a lehetőség (már amikortól volt egyáltalán lehetőség rá), hogy "ebben a panorámában különböző nézőpontokból származó képek is vannak". A kézi maszkolás is a PtGui lehetősége volt (az AutoPano csak az eleve külső programmal megfelelő alfacsatornával maszkolt képekkel volt rávehető ilyesmire), aztán bevezették ezeket a piros-zöld jelzéseket, elég jól használható.
-
fi:zi'k
nagyúr
A Kolort egy éve felvásárolta a GoPro. Az említett eszközökhöz pedig egész pontosan a Kolor Eyes szoftvert kell/lehet használni. A német forrás amiből főként dolgoztam, csak simán Kolor-ként utal rá, én meg azt vettem át.
Mindjárt kiegészítem a cikkben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest