- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
én például nem látom, milyen motorolajat öntenek az autómba.
viszont nem is feltétlenül kellene, hogy érdekeljen, mert a károkért ők állják a felelősséget. majdnem biztos vagyok benne, hogy gyári emblémás hordós olajat öntenek bele, amiről elég sokat szokott vitatkozni a "fórum". -
Nyilván jogos az is amit írsz, de sajnos egy átlag autó tulajnak, aki annyira nem talpra esett vagy petrolhead ezek inkább csak a nyűg kategóriába tartoznak, ahogyan te is írtad.
Nissanomat meg a Toyotát csak én is otthon tartottam karban, de az Accord-ot inkább elviszem egy fasza szerelőhöz, aki megbízható. Aztán amíg szereli addig dumálunk, és hamarabb telik az idő.
Nem csodálom amúgy, hogy "megégetted" magad szervizben, mert rohadt nehéz normális és nem lehúzós szerelőt találni manapság.
-
És egy mezei Lacettin miután beraktuk az új szelepfedél tömítést mekkora nyomatékkal, milyen sorrendben kell lehúzni a csavarokat, hogy ne lapítsd túl a fasza új tömítést vagy ne legyen túl laza és utána eressze ott az olajat? Mert kétlem, aki az utcán szerel, az rendelkeznek komplett repair manual-al. Annyi meg nem elég, hogy érzésre meghúzzuk a csavarokat.
-
bambano
titán
a hozzászólásodat alaposan elolvasva és értelmezve nekem általános alany jön le belőle, vagyis nem a konkrét lacettiről beszéltél, hanem általában. általában pedig nem igaz.
az is kétséges, hogy a szerelésből kieső használt anyagokkal, hulladékkal mi lesz, mert a motorolaj is veszélyes hulladék, a szelepfedél tömítés is, stb. kizártnak tartom, hogy az otthon sufniban szerelők zöménél felmerül ezek szakszerű ártalmatlanítása.
abban pedig teljesen biztos vagyok, hogy minél újabb egy autó, annál inkább esélytelen házilag barkácsolni, mondjuk ezt a második válaszodban te sem vitattad. nagyjából ablakmosót önthetsz bele, meg felfújhatod a kereket, ha pampalínizik a tpms. de már egy 20+ éves opelnél is tudni kell, hogy hogyan ütöd ki az inspekciós figyelmeztetést rendes gyári műszer nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest