- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzoleex
újonc
"elég, ha jó halk"
Nem jó halk, jó hangos a gyári házban (és még meg is főzi a CPU-t). Szerintem olvasd el még egyszer a cikket, átsiklottál pár részleten.
Más: légyszi ne írjátok be, hogy titeket mennyire (nem) zavar a hang. Ez a cikk azoknak készült, - akik hozzám hasonlóan - teljesen hangtalan gépet akarnak, akár teljes terhelés alatt is.
Ehhez képest az, hogy titeket mennyire nem zavar, meg hogy a Hungária körúton laktok és a porszívó hangát sem halljátok, irreleváns, mondhatni nem ti vagytok a célcsoportja a cikknek. Ha valakit nem zavar a hang, akkor ezer meg egy alternatíva van, de nem is nekik készült ez a cikk.
Ezen felül, ahogy írtam én programozok a gépen, ami ilyenkor a kód folyamatos újra meg újra forgatásával jár -> 100%-on pörög mind a 8 mag. Tehát ez nem az a use-case, mint amikor valaki egész nap csak a logout-ot lapozgatja és persze hogy olyankor bármelyik gép hangtalan."Youtube videó 1080p-ben"
"Használható otthoni netes / filmes / emulátoros gépnek"Ezen most elmosolyodtam, szerintem erre bármelyik új laptop (de használt is az elmúlt 5 évből) alkalmas.
Ez a gép pedig határozottan (mondjuk emulátor kapcsán nincs tapasztalatom, de meglepne ha egy 30 évvel ezelőtti gép emulálása problémát okozna).
Mindenesetre a kérdésed nagyjából olyan mintha egy új BMW bemutatásakor megkérdeznéd, hogy túl tudja-e lépni a 90 km/h-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest