Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gargouille

őstag

válasz repvez #52 üzenetére

"Az egy kicsit mindig megmosolyogtat amikor valaki csak azért költ sokkal több pénzt valamire mert nem akarja hallani a ventilátort. azért kiváncsi lennék, hogy milyen kornyezetben lehet ugy használni élni, hogy a ventilátor zaja a legnagyobb hangforrás."

Lehet tényleg komikusan hangzik, de engem például rettentően zavar, pedig nem egy süketszobában élek (meg sok időt szoktam szervertermekben tölteni, így hozzá vagyok szokva a zajhoz), de mikor egész nap ott duruzsol a hallhatósági küszöb fölött nem sokkal a ventillátor, majd időnként felpörög, mikor valami process megemeli a CPU terhelést, majd megint visszahalkul... egy darabig rá sem jöttem mi zavar ennyire. Aztán mikor este lekapcsolom a gépet és megszűnik az a halk kis alapzaj, akkor érzem, hogy úristen de jó a csend. Évekig nem vettem tudomást róla, de aztán rájöttem, hogy ez engem tényleg idegesít és miután passzív gépre álltam át, azóta áldom a döntést.

Nem nagy dolog, nem a legfontosabb kérdés, de nagyon sokat hozzátesz a komfort érzethez. :)

Új hozzászólás Aktív témák