Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
nekem fél év alatt nem koptak még ki, pedig por az van bőven :-)
ez a ház nekem semmivel nem halkabb, mint az elődje, egy jó régi, még masszívanyagból készült "noname" ház volt. a ventiket ugyanúgy nem hallani ebben sem meg abban sem, a 4 vinyó hangja kábé ugyanúgy kijön belőle, a két optikai meghajtó visítása is, de legfőképpen a bfg 9600gt oc ventije, na azon semmit nem csillapít ez a hangszigetelés sem.
a hűtés meg nem olyan rossz azért, a procihűtő venti sose kapcsol be, kap elég levegőt.
a power gomb "plexi" nyomóján van az a kis pöcök, az nekem gyárilag le volt törve, még jó,
hogy megtaláltam a dobozban és kapott némi pillanatragasztót
ritka szar konstrukció azzal a fekete hátsó dobozzal... -
törölt tag
Mondjuk a ventilátorok szabályozhatóságához hozzátartozik, hogy szerencsétlen lapnak is képesnek kellene lennie szabályozni Őket. De a többségük max azt az egy megveszekedett CPU_FAN-t tudja szabályozni, azt is szinte paraméterezhetetlenül. Normális megoldást még mindig csak az Abit-tól láttam (μGuru). Csak ugye az már elmúlt. A BIOS-írók idiótaságára vagyunk bízva. 3rd party programot meg ilyesmire biztosan nem raknék fel, mert semmi garancia a működésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ritka szar konstrukció azzal a fekete hátsó dobozzal...