- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
válasz
Bluegene #187 üzenetére
a gyártó majd 5 év múlva a képedbe tol valamit, amitől te azt hiszed, az éppen meglévő holmid "alsó kategória", és te költeni fogsz.
a szoftverfejlesztő gondoskodik róla, hogy a crysis 80 meg éppen elfusson az aktuális vason, minden második kód a " várj 2 másodpercet, hadd szivjon a marha " parancs lesz, és te megint költeni akarsz. erről szól a buli.
egy p1 233 mmx en nem kódoltán mp3 at se vihar sebessen, dvd-t meg főleg, egy q9550 en pedig 5 év múlva is lemegy egy blúréj megmunkálás, ahogyan most is.
relativ, mi az elavult, attól függ, kinek mire kell az adott hw.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Bluegene #184 üzenetére
ne nyalizz....
minden elavul, de ez a hüjesége, hogy netezésre jó, ezt ne magyarázza már meg.
nyilván lesz olyan program (megirják...), ami röhögve felzabál 100 magot is, ha valaki igényli az erőt, fizetni fog.
4 éves cucc, hurrá. x2 3800+ proci csak 3 éves azon megy a fc2, hova verjem a s@ggem? cod4 is megy, nyilván, nem csillan a fény minden fűszálon, és mien meglepő, netezni is tudok.
melóhelyen celeron 667 / 256mb ram / 6gb hdd XP op. ( 10 éves? ), és megy a net. na, ez már csoda, mi?
-
g@bo
nagyúr
" Még mindig tartom a véleményem, és csak netre lesz jó! "
bravó. szerintem hagyjuk, ez már no comment kategória.
mi köze egy p1 133 nak egy athlonhoz, vagy egy quadhoz. ittál, v mi a gáz?
p1 133 2 mega ram vót, most meg 4 giga, nem nem értem az összefüggés, a lépték teljesen más.
najó, bevágok inkább egy dréhert, mert nekem ez a felfogás magas.
-
g@bo
nagyúr
" tartom a véleményem, csak netezésre lesz jó... "
q9550.
hát ez nagyon buta vélemény, még jó, hogy nincs befolyással semmire, sőt.
nem értem, hogy gondolod a szimplamagos arhitekturálisan is elavult cuccokat ehhez hasonlitani. egy p2 400 at cserélni kellett régen, mert a teljesitménye akkor is ócska volt ( 1 este kódoltam egy cd-t mp3 ba... ) de azért egy quad... abban van kraft, bő nyállal 5 évre is. persze, ki ne élvezné a sebességet, filmkódolás 50 perc helyett 10. és ha a 50 is megfelel? aki nem munkára használja, nem pénzt keres vele, annak nem kell feltétlen rohannia, aztán vannak a péhá csodái, akik +5 mhz et tolnak a cuccra naponta, ez az életük, és erre matyiznak.
kell a fejlődés, érthető. meg el kell adni a az új, látványos (optimalizálatlan hulladék), de nagy nulla játékokat pár év múlva.
4 éves far cry nekem még mindig megfelel, és röhögve fut egy amd 3200+ on, 6600gt vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest