- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
"Azok mire jók ma, semmire... " Na azért ilyen kijelentéseket ne tegyünk...
Én Pl. P4 2@ 2,4-et használok, asszem már 6,5 éves ez a gép (persze az "alapon" kívül sokminden lett fejlesztve azért az évek során; az alaplap, a proci, a ház, a hangkártya, és az egyik, 60GB vinyó az eredeti még).
Játékon kívül kb. minden mást lehet vele csinálni, még videót is szerkesztettem rajta, nem volt a leggyorsabb kódolásban, de azért lehetett használni bőven.
Illetve nem csak a legújjabb játék lehet játék...És az 1080p is megoldható egy kis trükközéssel, konkrétan AGP-s Ati HD kártyával.
Amikor én vettem, még drága volt (asszem 20k körül a Sapphire HD2600XT AGP), de most már 10k alatt láttam használtan. Az azért mégsem annyi, mint egy teljesen új konfig.
Ja mondjuk vinyót nem kéne cserélnem, mert vettem egy PCI SATA kártyát már jópár éve.Ja és ha nem magatokból indultok ki, hanem az átlagfizetéssel rendelkező magyar családból akkor ők milyen gépet tudnak venni maguknak ? Sajnos kb. semmilyet...
-
atesss
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #20 üzenetére
"Mert az X48-as alaplap eszi az első kiadású 775-ös Prescott-okat (5xx) is."
De pl. a Gigabyte P45-ös lapjai már nem müküdnek Prescottal (vagyis kompletten a Netburst arhitektúrával) a tápellátás miatt.
[link]
Asus-nál meg megyjegyzem sikerült megoldani ezt a problémát...
Egy haverom Asus 955X + Pentium D920-ról váltott Asus P45 + E2180-ra (a proci elvileg csak ideiglenes lett volna, mégis már megvan egy ideje, mondjuk jócskán felhúzva), és ott ponthogy odafigyeltem erre, hogy ha pl. késöbb jött volna meg a proci (pl. használtat néztünk volna), akkor lehethogy még kellett is volna ez a feature. Mondjuk nem emiatt lett az Asus lap, csak azért mégsem mindegy...Ezt csak érdekességként jegyzem meg, nem azért hogy vitatkozzak veled, azért ez az 5 generáció tényleg nem rossz kompatibilitás !
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- AMD Ryzen R7 5800X 3D / 20 hónap Aqua.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest