Új hozzászólás Aktív témák
-
CYBERIA
őstag
válasz
VaniliásRönk #35 üzenetére
(#15) CYBERIA: "Nem tudom, asztalon ez hány százalék lesz."
(#16) VaniliásRönk: "Ha végre magórajelen fut majd a NB/IMC, akkor simán elképzelhető ekkora gyorsulás is."
(#22) CYBERIA válasza VaniliásRönk (#16) üzenetére: "Mondjuk ráférne."
(#23) VaniliásRönk válasza CYBERIA (#22) üzenetére: "Jah, igaz is, a hatmagos procikat meg rögtön ingyen kéne osztogatniuk."
WTF
Hogy jött ide az, hogy 6 mag, meg ingyé? Ezt a dolgot nem láttam át, de még most sem látom át."Megnézted mire reagáltál?
"
Meg. Te? -
CYBERIA
őstag
válasz
VaniliásRönk #32 üzenetére
Mi van? Bajod, hogy nem veszek rossz néven egy kis gyorsulást? Mindössze annyit írtam, hogy, "Mondjuk ráférne" (ti. a gyorsulás).
De mondj, amit akarsz, részemről nem tudom mi volt sületlen....
Vagy félreértettük egymást, vagy más egyéb van a háttérben, nem tudom. -
CYBERIA
őstag
válasz
VaniliásRönk #16 üzenetére
Mondjuk ráférne.
-
CYBERIA
őstag
"az új mag átlagosan 15-20%-kal gyorsabb az azonos órajelen futó Barcelona modelleknél"
Na, mit szóltok hozzá?
Nem tudom, asztalon ez hány százalék lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged